Αναζήτηση

Διεθνή Νέα

Η IFA 2022 μαζί με την Berlin Photo Week από τις 2 έως τις 6 Σεπτεμβρίου 2022

Η IFA 2022 μαζί με την Berlin Photo Week από τις 2 έως τις 6 Σεπτεμβρίου 2022

24 Ιουνίου 2022

Από τις 2 έως τις 6 Σεπτεμβρίου 2022 θα ανοίξει τις πύλες της η Διεθνής Έκθεση Ραδιοτηλεοπτικών Μέσων, Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Συσκευών, IFA 2022, στον Εκθεσιακό Οργανισμό του Βερολίνου, τον οποίο αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Η επερχόμενη IFA 2022 θα κρατήσει το ίδιο φορμάτ με τις προηγούμενες διοργανώσεις και ειδικότερα θα περιλαμβάνει:

IFA GLOBAL Markets (04. – 06.09.22): η ιδανική πλατφόρμα B2B συναντήσεων και το σημείο συνάντησης για OEMs και ODMs, που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της έκθεσης και πραγματοποιείται στον σταθμό του Βερολίνου.

SHIFT Mobility: ένα φεστιβάλ παγκόσμιων ιδεών και ιδεών, που ερευνά πώς θα αλλάξει η μελλοντική κινητικότητα τον τρόπο, που σκεφτόμαστε, ζούμε και κινούμαστε. Τo SHIFT Mobility συνδέει την κορυφαία εμπορική έκθεση στον κόσμο για καταναλωτικά ηλεκτρονικά και οικιακές συσκευές με την ταχέως αναπτυσσόμενη βιομηχανία κινητικότητας, καλύπτοντας όλες τις πτυχές του μελλοντικού οικοσυστήματος κινητικότητας.

IFA+ Summit: Next level of thinking: ένα διήμερο συνέδριο, το οποίο σχεδιάζει το ψηφιακό μέλλον και ανακαλύπτει το μέλλον της high-tech, νέες μορφές σύνδεσης και καινοτόμα επιχειρηματικά μοντέλα.

Τα εκθέματα της IFA αποτελούνται από τους εξής τομείς:

Ηλεκτρονικά καταναλωτικά αγαθά: Audio, Hi-Fi, High End, TV & Video, MP3, Blu-Ray, κινητά, tablets, media, DVD, ψηφιακή τηλεόραση, καλωδιακή και δορυφορική τεχνολογία,

Λευκές συσκευές: Ψυγεία, πλυντήρια, κουζίνες, μικροσυσκευές,

Multimedia: TV/PC, Internet, Online, Edutainment, Παιχνίδια, Πληροφορική: Online, Software/Hardware, Internet, εξοπλισμός Home-Office,

Broadcasting: Ψηφιακή τηλεόραση, Multimedia Broadcasting, Ψηφιακή φωτογράφιση.

Σημειώνεται ότι στην IFA 2020 Special Edition, λόγω της πανδημίας COVID-19, οι διοργανωτές είχαν επιβάλει αυστηρά όρια στον αριθμό των παρευρισκόμενων κι όμως κατά τη διάρκεια των τριών ημερών της έκθεσης επετράπη σε 6.100 συμμετέχοντες να συναντηθούν πρόσωπο με πρόσωπο, να ανακαλύψουν και να μάθουν νέες συσκευές καθώς και να συζητήσουν τις ευκαιρίες για την παγκόσμια βιομηχανία τεχνολογίας ενώ όσοι δεν κατάφεραν να την επισκεφθούν, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ψηφιακή έκδοσή της.

Πιο συγκεκριμένα, η IFA 2020 Special Edition συγκέντρωσε 150 εκθέτες με φυσική παρουσία και 1.350 εκθέτες από 30 χώρες, οι οποίοι έλαβαν μέρος ψηφιακά στην IFA Xtended Space και IFA Virtual Market Place. Αξιοσημείωτο είναι ότι παρόλο που η έκθεση άνοιξε τις διαδικτυακές τις πύλες δύο ημέρες πριν από την επίσημη έναρξή της περισσότεροι από 78.000 ενδιαφερόμενοι, παρακολουθήσαν την IFA 2020 Special Edition, η οποία περιλάμβανε συνεντεύξεις τύπου, πάνελ συζήτησης και τα εικονικά περίπτερα και προϊόντα των εκθετών.

Στο δυναμικό της IFA προστέθηκε μια νέα κατηγορία, η «φωτογραφία», η οποία προέκυψε από την πρόσφατη συνεργασία του Εκθεσιακού Οργανισμού του Βερολίνου με την Berlin Photo Week, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 02. - 06.09.2022 στην Arena Berlin.

Εδώ θα έχουν την ευκαιρία κυρίως λάτρεις των φωτογραφιών, καταναλωτές smartphone, χρήστες φωτογραφικών μηχανών DSLR αλλά και επαγγελματίες να συνδεθούν μεταξύ τους και να βιώσουν τις τελευταίες εξελίξεις της φωτογραφίας. Η επικάλυψη της κοινής ημερομηνίας δίνει στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να επισκεφτούν και τις δύο εκθέσεις. Αυτό ακριβώς το γεγονός, ότι τρέχουν παράλληλα δύο εκθέσεις, δίνει στον ενδιαφερόμενο την προστιθέμενη αξία από δύο κόσμους: την απεικόνιση και την τεχνολογία.

Η IFA είναι μια έκθεση, που ξεπερνά τα σύνορα της Ευρώπης και αναπτύσσεται συνεχώς παγκοσμίως. Έτσι, για 5η χρονιά θα διεξαχθεί στην Κίνα και πιο συγκεκριμένα στη Guangzhou, η CE China International Brand Show for Consumer Electronics τον Σεπτέμβριο του 2022, μια σύγχρονη πλατφόρμα τεχνολογίας, όπου οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους σε υποψήφιους αγοραστές, ώστε να επεκτείνουν την εμπορική τους δραστηριότητα στις αγορές της Κίνας και γενικότερα της Ασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και για κάρτες εισόδου με μειωμένη τιμή και επιπλέον 10% έκπτωση για τα μέλη, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο της Έκθεσης IFA στην Ελλάδα και την Κύπρο, Αθήνα, τηλ. 210 64 19 037 και Θεσ/νίκη, τηλ. 2310 32 77 33.

Πληροφορίες στην ιστοσελίδα της έκθεσης www.ifa-berlin.com και στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr.

Photo: © Messe Berlin GmbH

Μοιραστείτε το άρθρο

Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image
Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Please enable the javascript to submit this form

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!