Αναζήτηση

Image

Διεθνή Νέα

Η electronica 2022 επιβεβαίωσε πως είναι η κορυφαία εμπορική έκθεση ηλεκτρονικών στον κόσμο

Η electronica 2022 επιβεβαίωσε πως είναι η κορυφαία εμπορική έκθεση ηλεκτρονικών στον κόσμο

5 Δεκεμβρίου 2022

Η διεθνής βιομηχανία ηλεκτρονικών συναντήθηκε ξανά από κοντά από τις 15 έως τις 18 Νοεμβρίου στην electronica 2022 στο Μόναχο. 2.144 εκθέτες, το 64% των οποίων προέρχονταν από χώρες εκτός Γερμανίας, παρουσίασαν καινοτομίες που κάλυπταν όλο το φάσμα των ηλεκτρονικών σε περίπου 70.000 επισκέπτες.

«Η Electronica 2022 επιβεβαίωσε εντυπωσιακά την θέση της ως η κορυφαία εμπορική έκθεση στον κόσμο και έδειξε για άλλη μια φορά ότι το Μόναχο είναι το σημείο για τη διεθνή βιομηχανία ηλεκτρονικών ειδών», συνοψίζει ο Δρ. Reinhard Pfeiffer, Διευθύνων Σύμβουλος της Messe München.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ο αριθμός των επισκεπτών ήταν μόνο περίπου 14% κάτω από το αποτέλεσμα-ρεκόρ του 2018 και ότι το μερίδιο των διεθνών επισκεπτών ήταν περίπου 54% υψηλότερο από ό,τι στις προηγούμενες εκδηλώσεις. Επιπλέον, σύμφωνα με την έρευνα της εμπορικής έκθεσης, οι εκθέτες και οι επισκέπτες μας έμειναν πιο ικανοποιημένοι με την electronica φέτος από ποτέ».

Ο Δρ. Gunther Kegel, Πρόεδρος της ZVEI, της Γερμανικής Ένωσης Ηλεκτρονικών και Ψηφιακής Βιομηχανίας, σημείωσε ότι η electronica επαλήθευσε τη θέση της ως η παγκόσμια, κορυφαία πλατφόρμα εμπορικών εκθέσεων και συνεδρίων για τη βιομηχανία ηλεκτρονικών: «Η διάθεση είναι θετική— και πάλι με φυσική παρουσία στο Μόναχο μετά από τέσσερα χρόνια, υπήρχαν πολλές συζητήσεις και πολύτιμες επαφές. Για άλλη μια φορά, συνειδητοποιήσαμε ένα πράγμα: οι πρόσωπο με πρόσωπο επαφές και οι άμεσες συζητήσεις σε εμπορικές εκθέσεις είναι αναντικατάστατες».

Το SEMICON Europa διεξήχθη παράλληλα, ένα εξαιρετικά ενημερωτικό, υποστηρικτικό πρόγραμμα, που αποτελείται από συνέδρια, φόρουμ και ειδικές εκδηλώσεις, όπως τοCEO Roundtable και διερεύνησε τα θέματα της εμπορικής έκθεσης. Χρησίμευσε επίσης ως ευκαιρία για συζητήσεις σχετικά με τις τρέχουσες παγκόσμιες προκλήσεις, συμπεριλαμβανομένης της ενεργειακής μετάβασης, των σημείων συμφόρησης στην αλυσίδα εφοδιασμού, της σπανιότητας πρώτων υλών και των ελλείψεων  σε ειδικευμένους εργαζομένους.

Επίσης έδωσε στους εκθέτες την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις λύσεις και τα προϊόντα τους στον τομέα της κατασκευής ημιαγωγών. Ο Laith Altimime, Πρόεδρος της SEMI Europe, δήλωσε: «Στη φετινή SEMICON Europa, η οποία βρίσκεται σε στρατηγική συνεργασία με την electronica, οι ηγέτες του κλάδου παρείχαν πληροφορίες για τις τάσεις της μικροηλεκτρονικής που είναι ζωτικής σημασίας για την καινοτομία και την ανάπτυξη του κλάδου στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο. Σημειώθηκε ρεκόρ επισκεψιμότητας και ο εκθεσιακός χώρος εξαντλήθηκε — η SEMI είναι ενθουσιασμένη με τα φετινά αποτελέσματα».

Η επόμενη electronica θα πραγματοποιηθεί στο Μόναχο από τις 12 έως τις 15 Νοεμβρίου 2024.

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!