Αναζήτηση

Διεθνή Νέα

Για τον Οκτώβριο του 2022 μεταφέρθηκε η Διεθνής έκθεση Insights-X

Για τον Οκτώβριο του 2022 μεταφέρθηκε η Διεθνής έκθεση Insights-X

2 Ιουλίου 2021

Για τις 6 έως 8 Οκτωβρίου 2022 μεταφέρθηκε η διοργάνωση της Διεθνούς Έκθεσης Χαρτικών, Εξοπλισμού Γραφείου, Αναλωσίμων και Γραφικής Ύλης, Insights-X, που επρόκειτο να λάβει χώρα φέτος τον Οκτώβριο στο Εκθεσιακό Κέντρο της Νυρεμβέργης και της οποίας επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και Κύπρο είναι το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Η διοργανώτρια αρχή Spielwarenmesse eG ανακοίνωσε πως, μετά από σχετικές διαβουλεύσεις, έλαβε τη δύσκολη απόφαση να μεταφέρει για το 2022 την έκθεση χαρτικών, λόγω της πανδημίας του COVID-19.

Παρά τις αρχικά θετικές προοπτικές, οι νέες κατευθυντήριες γραμμές της κρατικής κυβέρνησης της Βαυαρίας για εμπορικές εκθέσεις, οι οποίες τίθενται σε ισχύ την 1η Σεπτεμβρίου 2021 και οι αναμενόμενες επιπτώσεις στη λειτουργία των σχετικών εκδηλώσεων, υποχρέωσαν τη διοργανώτρια αρχή Spielwarenmesse eG να μην πραγματοποιήσει φέτος την Insights-X.

Σημειώνεται ότι, φέτος, δεν προβλέπεται η διοργάνωση της Insights-X σε ψηφιακή μορφή, ωστόσο οι συμμετέχοντες στον κλάδο μπορούν να προσβλέπουν στην παρουσίαση του δεύτερου ειδικού βραβείου εργονομίας. Οι νικητές του βραβείου για εργονομικά σχεδιασμένα προϊόντα, το οποίο παρουσιάζει η Insights-X σε συνεργασία με το IGR (Γερμανικό Ινστιτούτο Υγείας και Εργονομίας), θα παρουσιαστούν σε ξεχωριστή εκδήλωση τον Οκτώβριο.

Κάθε ενδιαφερόμενη εταιρία, που επιθυμεί να συμμετάσχει στην επόμενη διοργάνωση, μπορεί να επικοινωνήσει με το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο στο τηλ.: 210 64190419, E-mail: d.kaliva(at)ahk.com.gr καθώς και να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της έκθεσης www.insights-x.com και την ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr.

Εικόνα: Spielwarenmesse eG / Foto: Alex Schelbert

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image
Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!