Αναζήτηση

Image

Διεθνή Νέα

Επιστρέφει στις 05 – 10 Σεπτεμβρίου 2023 το Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου και Ηλεκτροκίνησης, IAA MOBILITY

Επιστρέφει στις 05 – 10 Σεπτεμβρίου 2023 το Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου και Ηλεκτροκίνησης, IAA MOBILITY

5 Ιουλίου 2023

Το Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου και Ηλεκτροκίνησης, IAA MOBILITY, επιστρέφει στις 05 – 10 Σεπτεμβρίου 2023 στο Μόναχο, με συνδιοργανωτές τον Σύνδεσμο Αυτοκινητοβιομηχανίας της Γερμανίας (VDA) και τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Μονάχου, τον οποίο αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα και την Κύπρο το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Η IAA MOBILITY, η κορυφαία διεθνής διοργάνωση για το μέλλον της αυτοκίνησης, εξελίσσεται συνεχώς από ένα motor show σε μια mobility πλατφόρμα. Εκτός από την επίδειξη εντυπωσιακών αυτοκινήτων, e-bikes, e-scooters και μέσων μαζικής μεταφοράς, αναμένεται φέτος να αναπτύξει το μοντέλο μιας “smart city” με έξυπνη κυκλοφορία και καινοτόμους τρόπους σύνδεσης μεταφοράς, μέσω της βιωσιμότητας, προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κλάδου. Η IAA MOBILITY αντιπροσωπεύει μια ολιστική εικόνα της αυτοκίνησης.

Οι μεγαλύτερες εταιρίες αλλά και οι startup επιχειρήσεις, θα έχουν την ευκαιρία μέσω και της φετινής διοργάνωσης να παρουσιάσουν όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο τους.

Η IAA MOBILITY θα προσφέρει στους επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία της επόμενης γενιάς των οχημάτων και των φουτουριστικών προτύπων της βιομηχανίας, μέσα από διαδραστικά εκθέματα, ενώ θα δώσει την ευκαιρία σε κάθε ενδιαφερόμενο να λάβει μέρος σε δοκιμαστικές περιηγήσεις και ειδικά events.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η IAA MOBILITY προσφέρει τη δυνατότητα και σε ιδιώτες να απολαύσουν τη μοναδική αυτή εμπειρία της έκθεσης, καθώς ο εκθεσιακός χώρος θα εκτείνεται σε ολόκληρο το κέντρο της πόλης του Μονάχου.

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες σχετικά με την IAA MOBILITY να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ.: 210 64 19 037 ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr, καθώς και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: www.iaa-mobility.com

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!