Αναζήτηση

Image

Διεθνή Νέα

Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο και Επιχειρηματική αποστολή στη HANNOVER MESSE 2024

Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο και Επιχειρηματική αποστολή στη HANNOVER MESSE 2024

23 Ιανουαρίου 2024

Επιχειρηματική αποστολή και για πρώτη φορά Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο στην κορυφαία Διεθνή Έκθεση Βιομηχανικής Τεχνολογίας, HANNOVER MESSE 2024, που θα λάβει χώρα στο Εκθεσιακό Κέντρο του Αννοβέρου, διοργανώνει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και την Κύπρο του Εκθεσιακού Οργανισμού του Αννοβέρου.

Η έκθεση, όπου θα φιλοξενηθεί το Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο θα ανοίξει τις πύλες της στις 22 Απριλίου και θα διαρκέσει έως τις 26 του μηνός, ενώ η Επιχειρηματική αποστολή θα πραγματοποιηθεί 22 με 24 Απριλίου 2024.

Η HANNOVER MESSE, ως η κορυφαία διεθνής Έκθεση για όλο το βιομηχανικό οικοσύστημα, παρουσιάζει καινοτόμα προϊόντα και τεχνολογικές εφαρμογές στη βιομηχανική παραγωγή, τα logistics, την ενέργεια και τις υπηρεσίες, μέσα από μια ευρεία γκάμα επιμέρους τομέων, όπως:

Βιομηχανία 4.0, τεχνολογίες αυτοματισμών και αισθητήρων, τεχνητή νοημοσύνη και μηχανική μάθηση, ρομποτική, έρευνα και ανάπτυξη, αυτοματοποίηση διαδικασιών, ψηφιακές πλατφόρμες, υδρογόνο και κυψέλες καυσίμων, υποδομές ηλεκτρικής κίνησης και φόρτισης, τεχνολογία κίνησης, διαχείριση ενέργειας, start-ups, ψηφιακή ενέργεια και ενεργειακή απόδοση, μέλλον της εργασίας, παραγωγή προσθέτων, παραγωγή ουδέτερου άνθρακα, εξαρτήματα και λύσεις μηχανικών μερών, υποδομές cloud, λογισμικό μηχανικής και γραφείου, καθώς και ασφάλεια πληροφοριακών συστημάτων.

Στην τελευταία διοργάνωση συμμετείχαν 3.962 εκθέτες, οι οποίοι παρουσίασαν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε 128.000 εμπορικούς επισκέπτες από 156 χώρες, καθώς και σε 15.430 «ψηφιακούς» επισκέπτες.

Παράλληλα με το Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο, το οποίο απευθύνεται σε ελληνικές εταιρείες-εκθέτες, οι συμμετέχοντες στην Επιχειρηματική αποστολή, μέσα από ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν οργανωμένα σε όλα τα Hall, να ενημερωθούν για πολλά νέα προϊόντα, τεχνολογικές εφαρμογές και καινοτομίες στους επιμέρους τομείς της Έκθεσης συμπεριλαμβανομένων της τεχνολογίας, της τεχνητής νοημοσύνης, του υδρογόνου και της ενεργειακής διαχείρισης, καθώς και να κάνουν προγραμματισμένες επισκέψεις σε stand ξένων εταιρειών.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να δηλώσει τη συμμετοχή του στο Ομαδικό Περίπτερο ή/και στην Επιχειρηματική αποστολή μέσω των ακόλουθων συνδέσμων:

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Ομαδικό Περίπτερο και το πρόγραμμα της Επιχειρηματικής αποστολής στην HANNOVER MESSE 2024, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού του Αννοβέρου στην Ελλάδα και την Κύπρο, στο τηλ. 210 64 19 026, E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να ανατρέξουν στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr, καθώς και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: www.hannovermesse.de/en/.

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!