Αναζήτηση

Διεθνή Νέα

Δεν θα γίνει ούτε το 2022 το Σαλόνι της Γενεύης

Δεν θα γίνει ούτε το 2022 το Σαλόνι της Γενεύης

8 Οκτωβρίου 2021

Λόγω προβλημάτων σε ολόκληρο τον κλάδο που σχετίζονται με την πανδημία COVID-19, το ίδρυμα Comité permanent du Salon International de l'automobile, ως διοργανωτής της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης (GIMS), αναγκάστηκε να αναβάλει την έκθεση για το 2023.

Η απόφαση ακύρωσης του GIMS 2022 λήφθηκε με γνώμονα το συμφέρον τόσο των κατασκευαστών αυτοκινήτων όσο και των φίλων του αυτοκινήτου. Τα άμεσα και έμμεσα προβλήματα που σχετίζονται με τη συνεχιζόμενη πανδημία COVID-19 δεν άφησαν τους διοργανωτές χωρίς εναλλακτική λύση. Από τη μία πλευρά, τα άμεσα ζητήματα της πανδημίας περιλαμβάνουν συνεχείς ταξιδιωτικούς περιορισμούς για εκθέτες, επισκέπτες και δημοσιογράφους. Από την άλλη, έμμεσα θέματα της πανδημίας, όπως η έλλειψη ημιαγωγών, έδωσαν στους κατασκευαστές αυτοκινήτων νέες προτεραιότητες με τις οποίες πρέπει πρώτα να ασχοληθούν.

«Πιέσαμε πολύ και κάναμε τα πάντα για να πραγματοποιήσουμε ξανά τη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2022», λέει ο Maurice Turrettini, Πρόεδρος της Comité permanent du Salon international de l'automobile. «Παρ 'όλες τις προσπάθειές μας, πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα γεγονότα και την πραγματικότητα: η κατάσταση της πανδημίας δεν είναι υπό έλεγχο και παρουσιάζεται ως μεγάλη απειλή για μια μεγάλη διοργάνωση σε κλειστούς χώρους όπως το GIMS. Αλλά βλέπουμε αυτήν την απόφαση ως αναβολή. Είμαι βέβαιος ότι η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης θα επιστρέψει πιο δυνατή από ποτέ το 2023».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης, Sandro Mesquita, αναφέρει: «Πολλοί εκθέτες ανέφεραν ότι οι αβεβαιότητες που προκαλούνται από την πανδημία του COVID-19 καθιστούν αδύνατη τη δέσμευσή τους για το GIMS 2022. Η κρίση με τους ημιαγωγούς είναι πιθανό να συνεχιστεί και το επόμενο έτος, με αρνητικές οικονομικές επιπτώσεις για τους κατασκευαστές. Σε αυτούς τους αβέβαιους καιρούς, επομένως, πολλές μάρκες δεν μπορούν να δεσμευτούν να συμμετάσχουν σε εμπορική έκθεση που θα γίνονταν σε μόλις τέσσερις μήνες από σήμερα. Λαμβάνοντας υπόψη όλους τους παράγοντες, έγινε σαφές ότι ήταν απαραίτητο να αναβληθεί η έκθεση».

Βρείτε εδώ την πλήρη ατζέντα με όλες τις εκθέσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα!

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image
Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Please enable the javascript to submit this form

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!