Αναζήτηση

Image

Διεθνή Νέα

BIOFACH / VIVANESS 2024: Ανοίγοντας το δρόμο για ένα βιώσιμο μέλλον

BIOFACH / VIVANESS 2024: Ανοίγοντας το δρόμο για ένα βιώσιμο μέλλον

29 Ιανουαρίου 2024

Τα βιολογικά προϊόντα είναι το κλειδί για έναν καλύτερο κόσμο. Ας ενωθούμε για να προστατεύσουμε το κλίμα, να δημιουργήσουμε βιώσιμες λύσεις και να διαμορφώσουμε ένα μέλλον που αξίζει να ζήσουν οι μελλοντικές γενιές.

Οι BIOFACH και VIVANESS είναι κάτι περισσότερο από ένα δίδυμο εμπορικών εκθέσων. Στην κορυφαία εμπορική έκθεση βιολογικών τροφίμων στον κόσμο και στη διεθνή εμπορική έκθεση για φυσικά καλλυντικά και προσωπική φροντίδα, γιορτάζουμε τη ζωντανή συζήτηση που φέρνει κοντά ανθρώπους από όλο τον κόσμο και σε ολόκληρη την αλυσίδα αξίας.

Οραματιστικές ιδέες και η συγκεντρωμένη τεχνογνωσία της διεθνούς βιομηχανίας βιολογικών και φυσικών καλλυντικών και προσωπικής περιποίησης θα συγκεντρωθούν ξανά στο Εκθεσιακό Κέντρο της Νυρεμβέργης από τις 13 έως τις 16 Φεβρουαρίου 2024.

Εδώ όχι μόνο θα γνωρίσετε καινοτόμα προϊόντα και θα ανακαλύψετε ιδέες για βιώσιμη διατροφή και βιώσιμα καλλυντικά – θα διευρύνετε τους ορίζοντές σας, θα ανταλλάξετε ιδέες με ομοϊδεάτες και θα εμπνευστείτε από κορυφαίους ειδικούς στα συνέδρια BIOFACH και VIVANESS. Θα γνωρίσετε περισσότερες από 35 ελληνικές εταιρείες που συμμετέχουν!

Μόνο μαζί μπορούμε να ανοίξουμε το δρόμο για ένα πιο βιώσιμο σύστημα τροφίμων και μια πιο φυσική βιομηχανία καλλυντικών και προσωπικής φροντίδας. Θα σας δούμε εκεί;

Για το εισιτήριο εισόδου σας πατήστε εδώ

Photo: NuernbergMesse / Thomas Geiger

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!