Αναζήτηση

Διεθνή Νέα

Από τις 7 έως 10 Απριλίου 2022 η επόμενη Διεθνής Έκθεση FIBO

Από τις 7 έως 10 Απριλίου 2022 η επόμενη Διεθνής Έκθεση FIBO

2 Σεπτεμβρίου 2021

To 2022 θα «επιστρέψει» η Διεθνής Έκθεση για fitness, wellness & υγεία, FIBO, η οποία αναστέλλει λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας και της αβεβαιότητας που επικρατεί στις αγορές, την αρχικά προγραμματισμένη για τις 4 έως τις 7 Νοεμβρίου 2021 ετήσια διοργάνωση.

Η επόμενη FIBO θα πραγματοποιηθεί το 2022, στην Κολωνία, από τις 7 έως τις 10 Απριλίου και όπως κάθε έτος, έτσι και τη νέα χρονιά, θα εκπροσωπηθεί στην Ελλάδα από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Πρόκειται για διοργάνωση, η οποία κερδίζει το παγκόσμιο ενδιαφέρον της σχετικής αγοράς, καθότι εκτός από τις προσπάθειες που γίνονται διεθνώς για περισσότερη υγεία μέσω της άσκησης, πολλά άλλα σημαντικά θέματα, όπως η ψηφιοποίηση, η καινοτομία, η ποικιλομορφία κι η εξειδίκευση των υπηρεσιών βρίσκονται στην ατζέντα του κλάδου.

Στην FIBO 2022, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να είναι οι πρώτοι που θα δοκιμάσουν τις καινοτομίες στην αγορά και θα ανταλλάξουν απόψεις για θέματα του μέλλοντος, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Για περισσότερες πληροφορίες κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ. 210 6419028, ή να επισκεφθεί την επίσημη ιστοσελίδα του φορέα για τις εκθέσεις https://www.german-fairs.gr/alles-ektheseis/fibo και την επίσημη ιστοσελίδα της έκθεσης: www.fibo.com.

Εικόνα: fibo.com 

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image
Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Please enable the javascript to submit this form

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!