Αναζήτηση

Διεθνή Νέα

Αναβάλλεται για το 2023 η Διεθνής Έκθεση Μηχανημάτων Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής iba

Αναβάλλεται για το 2023 η Διεθνής Έκθεση Μηχανημάτων Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής iba

2 Απριλίου 2021

Την απόφαση να αναβληθεί για τις 22 – 26.10.2023 η Διεθνής Έκθεση Μηχανημάτων Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής, iba, έλαβε ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Μονάχου, του οποίου επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και την Κύπρο είναι το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Ο Εκθεσιακός Οργανισμός οδηγήθηκε στην ανωτέρω απόφαση, καθώς δεν ήταν βέβαιο ότι η έκθεση θα μπορούσε να διατηρήσει τον διεθνή της χαρακτήρα, με τους συνεχιζόμενους παγκόσμιους ταξιδιωτικούς περιορισμούς λόγω της Covid-19.

Σημειώνεται ότι η iba επρόκειτο να πραγματοποιηθεί φέτος τον Οκτώβριο.

Ωστόσο, οι διοργανωτές της έκθεσης κι η Ομοσπονδία Γερμανών Αρτοποιών, θέλοντας να ανοίξουν ένα ακόμη «παράθυρο» επικοινωνίας μεταξύ της βιομηχανίας αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής και του κοινού της, αποφάσισαν την ενεργοποίηση της πλατφόρμας iba Connecting Experts, που θα ανοίξει από τις 25 έως τις 28 Οκτωβρίου 2021.

Ειδικότερα, η iba Connecting Experts είναι μια δοκιμασμένη πλατφόρμα, η οποία ήδη λειτούργησε για πρώτη φορά με μεγάλη επιτυχία αυτό το μήνα, προσφέροντας τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να παρακολουθήσουν επαγγελματικές διαλέξεις καθώς και παρουσιάσεις καινοτομιών του κλάδου, αλλά και να χρησιμοποιήσουν τα εργαλεία δικτύωσης που διαθέτει η ψηφιακή πλατφόρμα.

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες σχετικά με την iba, να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ.: 210 64 19 037 ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: www.iba.de/en/.    

Εικόνα: GHM

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα


Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Please enable the javascript to submit this form

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!