Αναζήτηση

Διεθνή Νέα

70 χρόνια K στο Duesseldorf - μια παγκόσμια καριέρα made in Germany!

70 χρόνια K στο Duesseldorf - μια παγκόσμια καριέρα made in Germany!

14 Μαρτίου 2022

Την ίδια χρονιά που η βασίλισσα Ελισάβετ Β' ανέβηκε στο θρόνο, η πρώτη τεχνητή καρδιακή βαλβίδα εμφυτεύτηκε στις ΗΠΑ και το μιούζικαλ "Singin' in the Rain" ενέπνευσε εκατομμύρια θεατές στον κινηματογράφο, γράφτηκε ιστορία και στη Γερμανία με την εναρκτήρια διοργάνωση της Κ, η οποία φιλοξενήθηκε στο Duesseldorf από τις 11 έως τις 19 Οκτωβρίου 1952.

Εκείνη την εποχή κανείς δεν υποψιαζόταν ότι αυτό το εκθεσιακό γεγονός που μόλις είχε ξεκινήσει θα εξελισσόταν στην κορυφαία εμπορική έκθεση για τη βιομηχανία πλαστικών και καουτσούκ παγκοσμίως.

Σήμερα, η έκθεση K στο Duesseldorf έχει ως υπόβαθρο μια ιστορία επιτυχίας 70 ετών. Αποτελεί την πιο σημαντική πλατφόρμα πληροφόρησης και επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της βιομηχανίας πλαστικών και καουτσούκ παγκοσμίως. Η θέση της ως η κορυφαία εμπορική έκθεση για ολόκληρο τον κλάδο, όπου η θεματική ηγεσία και η καινοτομία συμβαδίζουν για να ανοίξουν το δρόμο για τα οράματα του μέλλοντος, είναι αδιαμφισβήτητη. Σε καμία άλλη πλατφόρμα οι διεθνείς συμμετοχές δεν είναι τόσο υψηλές όσο στο Duesseldorf .

Για την K 2022 από τις 19 έως τις 26 Οκτωβρίου αναμένονται περίπου 3.000 εκθέτες από 61 χώρες και το εκθεσιακό κέντρο του Duesseldorf είναι πλήρες από κρατήσεις.

Πριν καν ανοίξει τις πόρτες της η Κ 2022, υπάρχει ήδη η ευκαιρία να μπείτε στο επετειακό κλίμα της εμπορικής έκθεσης. Γιορτάζουμε την Κ και σας προσκαλούμε να εντρυφήσετε στις επτά δεκαετίες της ιστορίας της, να χαμογελάσετε και να θαυμάσετε ιστορικές φωτογραφίες και ιστορίες.

Ξεκινήστε ένα ταξίδι στο χρόνο πατώντας εδώ

Photo: Πρώτη διοργάνωση της Κ, Οκτώβριος 1952. 

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image
Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!