Αναζήτηση

Image

Άλλες εκδηλώσεις

Το Thessaloniki Design Week από τις 6 έως τις 11 Ιουνίου 2023

Το Thessaloniki Design Week από τις 6 έως τις 11 Ιουνίου 2023

6 Ιουνίου 2023

Το πρώτο και μοναδικό Design Week στην Ελλάδα επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη με κεντρική του θεματική τις ποικίλες εκφάνσεις του design που υπηρετούν τη γαστρονομία. Από τις 6 έως τις 11 Ιουνίου η πόλη δεν γεμίζει μόνο με δράσεις, εκδηλώσεις και γεγονότα, διαγωνισμούς και εκθέσεις, ομιλίες και παρουσιάσεις, θεματικές ξεναγήσεις και διαδρομές, εργαστήρια και Β2Β συναντήσεις, αλλά και με εικόνες, γεύσεις, μυρωδιές και αρώματα!

Από το 2021, η Θεσσαλονίκη είναι η πρώτη ελληνική πόλη που έχει ενταχθεί στο Παγκόσμιο Δίκτυο Δημιουργικών Πόλεων της UNESCO στο δημιουργικό πεδίο της γαστρονομίας. Το ThessDW 2023 αντλεί έμπνευση από τη διεθνή αυτή διάκριση και πιστοποίηση της πόλης που το φιλοξενεί, καθώς αποτελεί μία μεγάλη γιορτή, όπου η δημιουργικότητα, με μία πληθώρα μορφών, συναντά την παράδοση, το παρόν και το μέλλον του φαγητού, της μαγειρικής, της εστίασης και, γενικότερα, ολόκληρου του κύκλου ζωής της τροφής.

Το πρόγραμμα του ThessDW 2023 περιλαμβάνει πολλές και ποικίλες δράσεις και εκδηλώσεις, όπως διαγωνισμούς και εκθέσεις, ομιλίες και παρουσιάσεις, θεματικές ξεναγήσεις και διαδρομές, εργαστήρια και Β2Β συναντήσεις, απονομή βραβείων κ.ά. Αρκετά από αυτά πρόκειται να φιλοξενηθούν σε εγκαταστάσεις και υποδομές στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης (Προβλήτας 1), που θα αποτελεί τον κύριο πόλο ανάπτυξης της διοργάνωσης. Ωστόσο, γεγονότα στο πλαίσιο του ThessDW 2023 θα συμβούν και σε άλλους χώρους της πόλης, δημόσιους ή ιδιωτικούς, εσωτερικούς ή υπαίθριους, όπως σε μουσεία και πολιτιστικές υποδομές, σε στούντιο και δημιουργικά γραφεία, σε επιχειρήσεις και καταστήματα εστίασης, σε κομβικά σημεία του αστικού ιστού.

Το αναλυτικό και λεπτομερές πρόγραμμα, με τις ακριβείς ημέρες, ώρες και χώρους όλων των δράσεων και των εκδηλώσεων μπορείτε να το δείτε εδώ.

Το ThessDW 2023 απευθύνεται σε επαγγελματίες, αφενός, του design και της δημιουργικής βιομηχανίας, αφετέρου, του τροφίμου, του φαγητού, της μαγειρικής και της εστίασης. Επιπρόσθετα, ως ένας σημαντικός πολιτιστικός θεσμός, απευθύνεται στο ευρύ κοινό -κατοίκους και επισκέπτες- της Θεσσαλονίκης.

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!