Αναζήτηση

Image
Image

Άλλες εκδηλώσεις

Τα Greek Hospitality Awards, επιστρέφουν για 8η συνεχόμενη χρονιά

Τα Greek Hospitality Awards, επιστρέφουν για 8η συνεχόμενη χρονιά

18 Ιουλίου 2022

Τα Greek Hospitality Awards, τα Βραβεία Θεσμός για την ελληνική φιλοξενία και τον τουρισμό, επιστρέφουν για 8η συνεχόμενη χρονιά υβριδικά στις 21 Οκτωβρίου 2022.

Εξαιρετικά ευοίωνες διαφαίνονται οι προοπτικές για τον ελληνικό τουρισμό και το 2023, μετά τη θετική εικόνα του 2022 που ήδη διανύουμε: η πλειονότητα των ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων βλέπει τον κύκλο εργασιών της να κινείται ανοδικά, οι ταξιδιωτικές εισπράξεις αυξάνονται σε σχέση με το 2019 και η σεζόν επιμηκύνεται. Αναγνωρίζοντας πως η πανδημία του COVID-19 είχε επιφέρει καθίζηση στο ισοζύγιο των τουριστικών επιχειρήσεων την τελευταία διετία, η ενίσχυση της εικόνας των ελληνικών εταιρειών που ασχολούνται με τον τουρισμό αποτελεί παρακαταθήκη για την επικράτησή τους, τόσο στο διεθνή, όσο και στον εγχώριο ανταγωνισμό.

Τα Greek Hospitality Awards 2022 επιχειρούν τη φετινή χρονιά να εμπλουτίσουν έτι περαιτέρω την πολιτική marketing που θα ακολουθήσουν οι τουριστικές επιχειρήσεις, στο πλαίσιο προσέγγισης νέας πελατείας και διατήρησης της υφιστάμενης, βραβεύοντας παράλληλα τους καλύτερους του τουριστικού κλάδου, που κρατούν το ελληνικό τουριστικό προϊόν στις πρώτες θέσεις.

Στην εκδήλωση θα απονεμηθούν συνολικά 107 κατηγορίες βραβείων σε 4 επιμέρους θεματικές ενότητες, 7 τιμητικές Διακρίσεις και 2 Κορυφαία Βραβεία.

Όσες επιχειρήσεις διαθέτουν ισχυρό όραμα μπορούν να υποβάλουν τις υποψηφιότητές τους για τα Greek Hospitality Awards 2022 μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου 2022 στο ethosevents.eu επιλέγοντας μεταξύ των κατηγοριών εκείνες που τις αντιπροσωπεύουν στο σύνδεσμο: https://ethosevents.eu/awards/grha/

Η λαμπρή Τελετή Απονομής των Βραβείων θα διεξαχθεί με φυσική παρουσία στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso, με παράλληλη online μετάδοση μέσα από τη LiveOn, την ολοκληρωμένη πλατφόρμα Ψηφιακής Επικοινωνίας και Εκδηλώσεων του ethosGROUP, και το καινοτόμο 3D εκθεσιακό και συνεδριακό της κέντρο, το LiveOn Expo Complex.

Για πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα των Greek Hospitality Awards 2022.

Μπορείτε επίσης να δηλώσετε τη συμμετοχή σας και να βρεθείτε ανάμεσα στους κορυφαίους και τους βραβευθέντες της λαμπρής βραδιάς, πατώντας εδώ.

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image
Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!