Αναζήτηση

Image

Άλλες εκδηλώσεις

Στις 2 Δεκεμβρίου τα Coffee Business Awards 2022

 Στις 2 Δεκεμβρίου τα Coffee Business Awards 2022

11 Οκτωβρίου 2022

Ο μεγαλύτερος και εγκυρότερος θεσμός της κοινότητας καφεστίασης επιστρέφει ανανεωμένος για να τιμήσει και να βραβεύσει τους επαγγελματίες του κλάδου που ξεχώρισαν το 2022.

Έπειτα από ένα δυναμικό καλοκαίρι, με αύξηση του τουρισμού και της κατανάλωσης, η σχέση μας με τον καφέ έγινε ακόμη πιο δυνατή! Απολαύσαμε νέες ποικιλίες καφέ σε αγαπημένα all-day beach bar δίπλα στο κύμα ή παραγγείλαμε από το κοντινό μας coffee shop μέσω της υπηρεσίας delivery, take away και drive through.

Η ethosEVENTS αφουγκράζεται και φέτος την ανάγκη να συνδυαστεί η απόλαυση του ποιοτικού καφέ με την προβολή της σκληρής δουλειάς όλων των εμπλεκομένων στον κλάδο της καφεστίασης, όπως οι εισαγωγείς καφέ, οι roasters, οι προμηθευτές εξοπλισμού και αναλωσίμων, οι ιδιοκτήτες αλυσίδων café και coffee shops.

Στην εκδήλωση θα απονεμηθούν συνολικά 88 κατηγορίες βραβείων σε 8 επιμέρους θεματικές ενότητες και 15 τιμητικές διακρίσεις.

Όσες επιχειρήσεις ξεχώρισαν με την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών τους, και αναζητούν την αναγνώριση που τους αξίζει, καλούνται να υποβάλουν την υποψηφιότητά τους στα Coffee Business Awards 2022 μέχρι τις 2 Νοεμβρίου 2022 στο ethosevents.eu επιλέγοντας μεταξύ των κατηγοριών εκείνες που τις αντιπροσωπεύουν πατώντας στον σύνδεσμο εδώ

Η λαμπερή τελετή απονομής των βραβείων θα διεξαχθεί με φυσική παρουσία στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso, αλλά και με παράλληλη online μετάδοση μέσα από τη LiveOn, την ολοκληρωμένη πλατφόρμα ψηφιακής επικοινωνίας και εκδηλώσεων του ethosGROUP, και το καινοτόμο 3D εκθεσιακό και συνεδριακό της κέντρο, το LiveOn Expo Complex.

Για πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα των Coffee Business Awards 2022

Για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας και να βρεθείτε ανάμεσα στους κορυφαίους και τους βραβευθέντες της λαμπερής βραδιάς πατήστε εδώ

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image
Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!