Αναζήτηση

Image

Άλλες εκδηλώσεις

Press Event για τις εκθέσεις Φρανκφούρτης, Ambiente - Christmasworld - Creativeworld Frankfurt 2023

Press Event για τις εκθέσεις Φρανκφούρτης, Ambiente - Christmasworld - Creativeworld Frankfurt 2023

4 Νοεμβρίου 2022

Κάτω από την Ακρόπολη, στο εστιατόριο Balcony, ένα Press Dinner έλαβε χώρα για τις τρεις κορυφαίες διεθνείς εμπορικές εκθέσεις Ambiente - διακόσμηση & εξοπλισμός κατοικίας, είδη δώρου, εξοπλισμός γραφείου & χαρτοσχολικά, Christmasworld - εποχιακή διακόσμηση και Creativeworld - είδη χειροτεχνίας και χόμπι, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν παράλληλα, από 3/4 - 7 Φεβρουαρίου 2023, στο εκθεσιακό κέντρο της Φρανκφούρτης κι εφεξής θα παρουσιάζουν κάθε χρόνο σε μία ημερομηνία ολόκληρο το φάσμα των καταναλωτικών αγαθών στο εμπορικό κοινό.

Εκπρόσωποι του Κλαδικού & Οικονομικού Τύπου είχαν τη δυνατότητα να συζητήσουν από κοντά σε μια όμορφη ατμόσφαιρα με την κα. Yvonne Engelmann, Director Ambiente Living, Giving,Working και τον κο. Erdmann Kilian, Director Ambiente Marketing Communications/Press, για τη συνέργεια αυτή που θα καταστήσει τη Φρανκφούρτη σημείο συνάντησης για όλους τους εμπόρους καθώς και τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων από τους τομείς HoReCa, Contract Business και Concept Decoration.

Το ξεκίνημα είναι δυναμικό: 4.700 εκθέτες, 85% εκ των οποίων από 80 χώρες, έχουν ήδη ανακοινώσει τη συμμετοχή τους, και μαζί θα διασφαλίσουν την κορυφαία διεθνή πλατφόρμα του κλάδου.

Η διαπροσωπική επαφή είναι αυτή τη στιγμή σημαντικότερη από ποτέ, καθώς οι ακόμη δύσκολες οικονομικές και πολιτικές συνθήκες, η επιταχυνόμενη αλλαγή στις κοινωνικές αξίες και η ακμάζουσα ψηφιοποίηση απαιτούν νέες λύσεις και καινοτόμες προσεγγίσεις για την παγκόσμια βιομηχανία καταναλωτικών αγαθών.

Αυτός είναι ο λόγος που η Messe Frankfurt επιχειρεί μια επίθεση στο μέλλον με νέες μορφές και δημιουργικές προσεγγίσεις. Η δικτύωση, η έμπνευση και οι παραγγελίες θα γίνουν ακόμα πιο αποδοτικές, εντατικές κι έξυπνες στις τρεις κορυφαίες διεθνείς εκθέσεις καταναλωτικών αγαθών Ambiente, Christmasworld και Creativeworld το 2023.

WELCOME HOME.

HOME OF CONSUMER GOODS.

ONE TIME, ONE PLACE, THREE FAIRS: Frankfurt am Main, 3/4 - 7 February 2023

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!