Αναζήτηση

Image

Άλλες εκδηλώσεις

Πραγματοποιήθηκε το πρώτο BLACKBOX AV Show 2022

Πραγματοποιήθηκε το πρώτο BLACKBOX AV Show 2022

21 Νοεμβρίου 2022

To πρώτο BLACKBOX AV Show 2022 πραγματοποιήθηκε το διήμερο 5 και 6 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park, με ιδιαίτερη επιτυχία.

Κορυφαίες εταιρείες από το χώρο του ήχου και της εικόνας, έφτιαξαν μοναδικούς χώρους, για να υποδεχθούν τους επισκέπτες και τους καλεσμένους τους.

Οι διοργανωτές είχαν φροντίσει έτσι ώστε ο επισκέπτης να περάσει ευχάριστα, απολαμβάνοντας διάφορα happenings, όπως live stages με πολύ γνωστούς και καταξιωμένους καλλιτέχνες και workshops με ομιλητές πολύ γνωστούς και άξιους ανθρώπους του ήχου και της εικόνας.

H εταιρεία Athens Pro Audio και προσωπικά ο ιδιοκτήτης της Χρήστος Χατζηστάμου είχε τη μοναδική έμπνευση, να φιλοξενήσει διάσημους καλλιτέχνες όπως ο David Lynch και ο Σταύρος Λάντσιας σε ένα μοναδικό live πρόγραμμα, το οποίο ηχογράφησε ζωντανά και το αναπαρήγαγε από τα «τεράστια» Focal Stella Utopia.

Η Sony Europe είχε «στήσει» κυριολεκτικά κινηματογράφο μέσα στο Show. Με τους κορυφαίους προβολείς Sony 4K Home Theater Laser Projector VPL-VW5000ES και VPL-XW7000ES έδειξε στους επισκέπτες την εμπειρία του κινηματογράφου στην πιο απλή μορφή της.

Η Anquan AV έδειξε πως μπορεί κάποιος στον προσωπικό του χώρο να ακούσει πραγματικά ποιοτική μουσική μέσω κορυφαίων οίκων αντιπροσώπευσης. Από την αίθουσα της Anquan πέρασε πλήθος κόσμου, ενώ αισθητή έγινε η παρουσία της “διάσημης περσόνας” Σίσσυ Χρηστίδου, του τραγουδιστή Θοδωρή Μαραντίνη και φυσικά της εξέχουσας καλλιτέχνιδος Αποστολίας Ζώη, η οποία το Σάββατο 5 Νοεμβρίου έδωσε μια μοναδική παράσταση στο χώρο με τα live, ερμηνεύοντας σημαντικές επιτυχίες.

H «ήσυχη δύναμη» Technics, ήταν παρούσα με όλα τα μεγάλα της όπλα. Θρυλικά πικάπ SL-1200GREGS, SL-1210MK7RE (REDBULL EDITION), SL-1210MK7EG, SL-1500CEG-K, ενισχυτές SU-G700M2ES, SU-C700EG-S, mini ηχοσυστήματα και φυσικά οι τηλεοράσεις Panasonic TX-65LZ2000, TX-65LZ1500, TX-65LX940.

Η Exclusive Audio εντυπωσίασε με την εξαιρετική απόδοση των μηχανημάτων ήχου που αντιπροσωπεύει. Μεγάλη ποικιλία σε ηχεία, ενισχυτές και πικάπ καθώς και αξεσουάρ ήχου, τα οποία μπορούσε κάποιος να δει και να αγοράσει.

Η Audiodesigner παρουσίασε το πικάπ Magnat MTT 990 και τον ενισχυτή Magnat ΜΑ 900 και επιπλέον είχε στήσει κι ένα προσιτό Home cinema.

Στα δωμάτια του 5ου ορόφου υπήρχαν σημαντικές εταιρείες από το χώρο του ήχου, με high end ηχοσυστήματα. Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει στις εταιρείες που έφεραν όμορφες και σημαντικές συσκευές αναπαραγωγής ήχου.

Η ελληνική εταιρεία Tsakiridis Devices με πάνω από 28 χρόνια ιστορία στο audio παρουσίασε τους νέους «λαμπάτους» της ενισχυτές, η επίσης ελληνική hART Lab έδειξε στο κοινό τις δικές της high end προτάσεις. Η MF Audio σταθερή αξία με τα ενισχυτικά από τη Lamm Industries και τα ηχεία από τη Verity Audio έκλεψε την παράσταση, ενώ η Sound Gallery με τις νέες αντιπροσωπείες της  είχε ένα χώρο με ξεχωριστή design προσέγγιση και ηχητική αρμονία. Να σημειώσουμε ότι παρουσίασε στο κοινό για πρώτη φορά στην Ελλάδα τα βραβευμένα KEF LS60.

H Solid Foundation με τα ηχεία Magico A3, ενισχυτικά και προενισχυτικά Leben CS 1000P και CX 28 αντίστοιχα, τελικό ενισχυτή Lindemann Power 1000 και φυσικά πικάπ από την Edwards Audio έκανε τα αυτονόητα. Μουσική, μουσική και μουσική.

Η Stepcom με ένα απλό, αλλά ουσιαστικό και γεμάτο ήχο χώρο, απέδειξε πως μπορεί κάποιος με λίγα χρήματα να απολαύσει υψηλής ποιότητας μουσική. Φρόντισαν για αυτό οι εταιρείες με τα ηχεία FYNE Audio και με τα ενισχυτικά Hegel.

H Hi-Fi Power με τα πασίγνωστα McIntosh και την Cary Audio έκανε τα αυτονόητα. Παρουσίασε τις εξαιρετικές εταιρείες που αντιπροσωπεύει.

Οι δύο ελληνικές ιστορικές εταιρείες FIM Audio και Row Acoustics ένωσαν τις δυνάμεις τους με ένα ομολογουμένως εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Η Eligo Audio είναι μια διεθνής πλατφόρμα που δημιουργήθηκε για να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία στη μουσική. Στο χώρο της ο επισκέπτης έβρισκε δίσκους βινυλίου, high-end ηχοσυστήματα και προϊόντα που αφορούν την “κουλτούρα του ήχου”.

Η Audio Veterans έδειξε τη νέα της εταιρεία Lithe Audio και ένα σύστημα 5.1 με τα εντοιχιζόμενα ενεργά ηχεία Wi-Fi Pro, τα οποία υποστηρίζουν WiSA, δηλαδή σύστημα 5.1 χωρίς καλώδια και χωρίς καθόλου ενισχυτή AV. Αν μη τι άλλο εντυπωσιακά!

H FIM Audio σε συνεργασία με την Roiς Acoustics παρουσίασαν την ελληνική ιστορία του high end audio. Απλά respect.

Ένα άλλο asset στο Blackbox AV Show ήταν η μεγάλη επιλογή σε δίσκους βινυλίου και cds από την YELLOWBOX Records. O επισκέπτης είχε την ευκαιρία να βρει εξαιρετικές συλλογές σε δίσκους βινυλίου σε προσιτές τιμές.

Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στο χώρο με τα live, το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει τους Σπύρο Κλείσα και Μηνά Μπόγρη σε ένα μουσικό πρόγραμμα έκπληξη.

Το Blackbox AV Show 2022, έκλεισε το διήμερο του με την αισθησιακή φωνή της Εύας Κοτανίδη και το συγκρότημα The Apples.

Το μεγάλο κέρδος της όλης εκδήλωσης ήταν τα χαρούμενα πρόσωπα των εκθετών και των επισκεπτών. Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία του πρώτου Blackbox AV Show 2022 και δεσμευόμαστε για ένα καλύτερο δεύτερο Blackbox AV Show σε ένα χρόνο από τώρα....στις 3, 4 και 5 Νοεμβρίου 2023.

Photo: Alexandros G. Vogiatzakis

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!