Αναζήτηση

Image
Image

Άλλες εκδηλώσεις

Πλησιάζουν τα Coffee Business Awards 2022

Πλησιάζουν τα Coffee Business Awards 2022

17 Νοεμβρίου 2022

Πλησιάζει η τελετή ανάδειξης των κορυφαίων του κλάδου της καφεστίασης! Η σκληρή δουλειά των εισαγωγέων καφέ, των roasters, των προμηθευτών εξοπλισμού και αναλώσιμων, των ιδιοκτητών αλυσίδων café και coffee shops, θα επιβραβευθεί στη λαμπερή νύχτα των Coffee Business Awards 2022!

Μπορείτε να μπείτε στο ethosevents.eu έως την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου στις 16:00 και να αναδείξετε τους κορυφαίους του κλάδου με την ψήφο σας! Η ψηφοφορία του κοινού επηρεάζει κατά 40% τη συνολική βαθμολογία. Το 60% της συνολικής βαθμολογίας διαμορφώνεται από την πολυμελή κριτική επιτροπή των βραβείων, η οποία αποτελείται από εξέχουσες προσωπικότητες του κλάδου της καφεστίασης και σημαντικές προσωπικότητες από τον ακαδημαϊκό και επιχειρηματικό κόσμο.

Μπορείτε να δείτε την κριτική επιτροπή πατώντας εδώ

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η ethosEVENTS διοργανώνει τα Coffee Business Awards (#coba22) σε συνεργασία με το περιοδικό Coffee+Brunch Magazine και το portal coffeemag.gr. Η τελετή #coba22 θα διεξαχθεί την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου στο Divani Apollon Palace & Thalasso, με φυσική παρουσία καθώς και με παράλληλη online μετάδοση από το LiveOn Expo Complex, το καινοτόμο 3D εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο της LiveOn, της ψηφιακής πλατφόρμας επιχειρηματικής επικοινωνίας και εκδηλώσεων.

Για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας και να βρεθείτε ανάμεσα στους κορυφαίους και τους βραβευθέντες της λαμπερής βραδιάς πατήστε εδώ

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!