Αναζήτηση

Άλλες εκδηλώσεις

O ΣΕΒ διοργανώνει το ψηφιακό εργαστήριο η "Ψηφιακή Εμπειρία Πελάτη"

O ΣΕΒ διοργανώνει το ψηφιακό εργαστήριο η "Ψηφιακή Εμπειρία Πελάτη"

9 Απριλίου 2021

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών διοργανώνει Ψηφιακό Εργαστήριο με θέμα «Ψηφιακή Εμπειρία Πελάτη», τη Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021, και ώρα 16.30.

Στην 4η Βιομηχανική Επανάσταση, αναδύεται ένας νέος τύπος τεχνολογικά ενήμερου, πληροφορημένου και απαιτητικού καταναλωτή. Η ικανοποίηση των αναγκών του προϋποθέτει από τις επιχειρήσεις την υιοθέτηση πελατοκεντρικής θεώρησης μέσω της ψηφιοποίησης της εμπειρίας πελάτη.

Οι επιχειρήσεις που εφαρμόζουν ψηφιακές πλατφόρμες εμπειρίας πελάτη εμφανίζουν αύξηση εσόδων 6,5 φορές υψηλότερη σε σχέση με όσες καθυστερούν, ενώ οι πελάτες που έχουν εξαιρετική εμπειρία, ξοδεύουν 140% παραπάνω σε σχέση με όσους έχουν αρνητική εμπειρία.

Ο κ. Adrian Nash, Head of Customer Experience Strategy, SAP θα παρουσιάσει τις τάσεις της εμπειρίας πελάτη στην ψηφιακή εποχή, ενώ ο κ. Andrea Laurenza, Technology Leader, Head of Deloitte Digital North & South Europe θα αναφερθεί στον ρόλο και την αξία των δεδομένων. Στο εργαστήριο επίσης θα παρουσιαστούν επιτυχημένες εφαρμογές ψηφιοποίησης εμπειρίας πελάτη σε ελληνικές επιχειρήσεις.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του εργαστηρίου εδώ.

Μπορείτε να συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής εδώ. Θα λάβετε το σύνδεσμο ηλεκτρονικής παρακολούθησης του εργαστηρίου αμέσως μετά την εγγραφή σας.

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα


Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!