Αναζήτηση

Άλλες εκδηλώσεις

Διοργάνωση του 1ου Innovation Management Workshop

Διοργάνωση του 1ου Innovation Management Workshop

22 Σεπτεμβρίου 2021

Η πραγματική καινοτομία, η ενεργός αναζήτηση και η ανάπτυξη και εφαρμογή νέων ιδεών είναι ζητούμενα στον Τομέα των Ορυκτών Πρώτων Υλών (ΟΠΥ). Στο πλαίσιο αυτό, το Περιφερειακό Κέντρο Ελλάδας για τις ΟΠΥ ανακοινώνει τη διοργάνωση του 1ου “Innovation Management Workshop” δίνοντας το έναυσμα για την προοπτική χρήσης αυτού του εργαλείου μέσα στο ευρύ πεδίο των ΟΠΥ. Την καινοτόμα δράση πλαισιώνει με την επιστημονική συνεργασία της η Ένωση Ελληνικών Καινοτόμων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Innovation Greece που υλοποιεί το πρόγραμμα κατάρτισης: “Innovation Greece: Innovation Skills”.

Συγκεκριμένα, το 1ο “Innovation Management Workshop” θα πραγματοποιηθεί στις 14 Οκτωβρίου 2021, και ώρα 17:00 -20:00 μ.μ.,  με στόχο να θέσει ένα θεωρητικό υπόβαθρο σχετικά με τις έννοιες του Innovation Management και του Innovation Business Planning και να παρουσιάσει τα απτά αποτελέσματα της εφαρμογής τους σε τέσσερα επιτυχημένα παραδείγματα.

Η πρωτοβουλία απευθύνεται σε εργαζόμενους στον ευρύτερο τομέα των ΟΠΥ που ενδιαφέρονται να εντάξουν νέες ιδέες και βάσεις που θα τους επιτρέψουν να τις εφαρμόσουν σε ένα ευρύ φάσμα παραγωγικών επιχειρήσεων, δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο μία νέα κουλτούρα και ενσωματώνοντας την καινοτομία ως δομικό στοιχείο στα αντίστοιχα οργανογράμματα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το workshop διαδικτυακά, χωρίς κόστος συμμετοχής συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα εγγραφής: https://conference.labmet.ntua.gr/node/48 .

Το RCGREECE αποτελεί το Περιφερειακό Κέντρο Ελλάδας της Κοινότητας Καινοτομίας για τις Πρώτες Ύλες (EIT RawMaterials) του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Καινοτομίας και Τεχνολογίας (EIT) και λειτουργεί από το Εργαστήριο Μεταλλουργίας της Σχολής Μηχανικών Μεταλλείων Μεταλλουργών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Περισσότερες πληροφορίες για το RCGREECE είναι διαθέσιμες στο rcgreece.labmet.ntua.gr

Περισσότερες πληροφορίες για τη δράση, τα μέλη και το Πρόγραμμα Κατάρτισης του Innovation Greece είναι διαθέσιμες στo innovationgreece.com

Βρείτε εδώ την πλήρη ατζέντα με όλες τις εκθέσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα!

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Image

Οδηγός Αγοράς

Image

Πιο πρόσφατα

Image
Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Please enable the javascript to submit this form

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!