Αναζήτηση

Image

Άλλες εκδηλώσεις

Athens Fine Foods Awards: Παράταση Διαγωνισμού έως 06 Νοεμβρίου 2022

Athens Fine Foods Awards: Παράταση Διαγωνισμού έως 06 Νοεμβρίου 2022

26 Oκτωβρίου 2022

Τα Athens Fine Foods Awards είναι τα σημαντικότερα βραβεία ποιότητας και γεύσης προϊόντων τροφίμων μικρής παραγωγής, με έδρα την Ελλάδα.

Τα Athens Fine Food Awards, λαμβάνοντας υπόψη την πληθώρα των μηνυμάτων από παραγωγούς που βρίσκονται στη συγκομιδή ή δεν πρόλαβαν λόγω υποχρεώσεων στο εξωτερικό να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής, προχωρούν στην παράταση της περιόδου υποβολής συμμετοχών στον διαγωνισμό έως και τη Κυριακή 06 Νοεμβρίου 2022.

Είναι αλήθεια πως το τελευταίο διήμερο του διαγωνισμού παρατηρήθηκε κορύφωση των συμμετοχών οπότε η παράταση της περιόδου υποβολής θεωρείται αναγκαία.

Όλοι όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή ή όσοι έχουν δηλώσει ήδη προϊόντα χωρίς να έχουν οριστικοποιήσει την συμμετοχή τους να ολοκληρώσουν την διαδικασία εδώ έως 6 Νοεμβρίου 2022.

Τη σφραγίδα της οργάνωσης των βραβείων έχει η δυναμική ομάδα που διοργανώνει την Έκθεση τροφίμων ΕΞΠΟΤΡΟΦ σε συνεργασία με σημαντικούς επαγγελματίες του χώρου. Τα βραβεία ποιότητας και γεύσης τροφίμων απευθύνονται σε όλους τους παραγωγούς της Ελλάδας.

Τα Athens Fine Food Awards αποτελούν την οργανωμένη προσπάθεια για την συγκέντρωση, καταγραφή και προβολή των προϊόντων τροφίμων Ελλήνων παραγωγών ενώ αποτελούν την ουσιαστικότερη διοργάνωση αξιολόγησης και επιβράβευσης της προσπάθειας τους.

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image
Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!