Αναζήτηση

Image

Άλλες εκδηλώσεις

Athens Art Book Fair 2021: The Local Edition

Athens Art Book Fair 2021: The Local Edition

3 Σεπτεμβρίου 2021

To Athens Art Book Fair είναι ο πρώτος θεσμός στην Ελλάδα που ασχολείται αποκλειστικά με τις καλλιτεχνικές εκδόσεις. Πρόκειται για ανεξάρτητο, artist-run εγχείρημα που στοχεύει στην προώθηση και υποστήριξη της εγχώριας παραγωγής καλλιτεχνικών εντύπων, στη δημιουργία μιας σκηνής γύρω από τις ανεξάρτητες εκδόσεις και στη δημιουργία συνδέσμων με αντίστοιχες εκδοτικές πρακτικές (αναλογικές, ψηφιακές και οτιδήποτε ενδιάμεσο) στο εξωτερικό.

Φέτος η ομάδα του Athens Art Book Fair μας καλεί να σκεφτούμε σε μικρότερη γεωγραφική κλίμακα και να επαναπροσδιορίσουμε την έννοια του τοπικού. Μετατρέποντας την ανασφάλεια που επικρατεί γύρω από τις διεθνείς μετακινήσεις σε ευκαιρία για ενδοσκόπηση, η φετινή επιμέλεια του AABF εστιάζει σε εκδοτικές πρακτικές που δρουν εντός και γύρω από τον ελλαδικό χώρο.

Με σκοπό την ανάδειξη της πολυμορφία των εκδοτικών πρακτικών, το Athens Art Book Fair για τις ημέρες διεξαγωγής του φέρνει κοντά εγκαθιδρυμένους εκδοτικούς οίκους, πειραματικές, DIY εκδόσεις και άλλες ανεξάρτητες πρωτοβουλίες που σχετίζονται με το έντυπο. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν καλλιτέχνες του εικαστικού εντύπου, εκδόσεις καλλιτεχνικών βιβλίων, περιοδικές εκδόσεις ποίησης, δημιουργούς φανζίν και φωτογραφικών βιβλίων, και πληθώρα άλλων έντυπων καλλιτεχνικών δημιουργιών. Στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί έκθεση φανζίν από την Athens Zine Bibliotheque, ενώ το δημόσιο πρόγραμμα θα φιλοξενήσει ομιλίες, παρουσιάσεις  εργαστήρια και θα λάβει χώρα διαδικτυακά στις 6, 7 και 8 Σεπτεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση και τις εκδηλώσεις του δημοσίου προγράμματος επισκεφθείτε το www.athensartbookfair.gr 

Ημ/νίες διεξαγωγής: 11 - 12 Σεπτεμβρίου

Χώρος Διεξαγωγής: Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Ώρες λειτουργίας 11πμ-9μμ

Είσοδος Δωρεάν

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image
Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!