15 Μαΐου 2025
Το Σαββατοκύριακο 17 & 18 Μαΐου 2025, από τις 11:00 έως τις 19:00, ανοίγουμε τις πόρτες του οινοποιείου μας και σας προσκαλούμε να ζήσουμε μαζί τη μεγάλη γιορτή του Οινοτουρισμού, τις Ανοιχτές Πόρτες, στο Κτήμα Αρβανιτίδη, στον Ασκό Θεσσαλονίκης.
Με μεγάλη μας χαρά θα σας υποδεχτούμε και πάλι, φέτος που γιορτάζουμε τα 25 χρόνια μας! Θα σας ξεναγήσουμε στους χώρους μας και θα σας παρουσιάσουμε τα κρασιά μας, με τις νέες, σύγχρονου ύφους, ετικέτες τους.
Ξεναγήσεις θα γίνονται κάθε 30 λεπτά, από τις 11:30 έως τις 18:00, ενώ παράλληλα θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε δωρεάν διάφορα κρασιά μας.
Και, βεβαίως, θα βρείτε προνομιακές τιμές στην αγορά των κρασιών μας στις τρέχουσες αλλά και παλαιές σοδειές.
Επίσης, σας προτείνουμε και τις μοναδικές γευστικές εμπειρίες:
Σάββατο 17 Μαΐου & Κυριακή 18 Μαΐου, 12:00 «Η τέχνη του Ξινόμαυρου»
Μαζί με τον γεωπόνο και οινοποιό Θανάση Αρβανιτίδη θα διερευνήσουμε τις δυνατότητες τις εκλεκτής ποικιλίας στο ημιορεινό περιβάλλον του Ασκού, δοκιμάζοντας ροζέ και ερυθρά Ξινόμαυρα του κτήματος από διαφορετικές εσοδείες.
Σάββατο 17 Μαΐου& Κυριακή 18 Μαΐου, 14:30 «Παλαιωμένες γραβιέρες & κρασιά Αρβανιτίδη»
Τι είναι οι παλαιωμένες γραβιέρες; Ποιες είναι οι διαφορές τους; Πως παρασκευάζονται και πως καταναλώνονται; Και βεβαίως, με ποιο κρασί συνδυάζονται τέλεια; Μαζί με τον Μιχάλη Μπάμπη της Bliss Point θα ανακαλύψουμε όλα τα μυστικά των παραδοσιακών τυριών και θα τα συνδυάσουμε με λευκά, ροζέ και ερυθρά κρασιά μας.
(Η συμμετοχή στα σεμινάρια γευστικής αρμονίας είναι δωρεάν. Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων σας παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή στο