Αναζήτηση

Άλλες εκδηλώσεις

41.600 συναντήσεις εργασίας στο #JobFestival 2022 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

41.600 συναντήσεις εργασίας στο #JobFestival 2022 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

30 Νοεμβρίου 2022

Το μεγαλύτερο και το πρώτο διτοπικό φεστιβάλ για την εργασία που έγινε στην Ελλάδα, το #JobFestival 2022, ολοκληρώθηκε με πρωτόγνωρη επιτυχία, εκπληρώνοντας τις προσδοκίες των επισκεπτών του για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία.

Αξιοσημείωτη ήταν φέτος η μεγάλη ανταπόκριση τόσο από τις εταιρίες όσο και από τους υποψηφίους για εργασία. 320 εταιρίες από όλους τους κλάδους δραστηριότητας συμμετείχαν και αναζήτησαν προσωπικό για άμεση ή μελλοντική συνεργασία, πραγματοποιώντας συναντήσεις με τους 5.454 παρευρισκόμενους.

Πραγματοποιήθηκε από το skywalker.gr στις 18 και 19 Νοεμβρίου ταυτόχρονα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στο Ζάππειο Μέγαρο και στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο αντίστοιχα, φέτος υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του δήμου Θεσσαλονίκης.

H συνάντηση υποψηφίων για εργασία με κορυφαίες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες από διάφορους κλάδους, η διενέργεια συνεντεύξεων με εταιρίες που αναζητούν προσωπικό, η απόκτηση σημαντικών επαγγελματικών δεξιοτήτων, συνυφασμένων με τις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας, η γνωριμία και η κατανόηση των βασικών εργαλείων στην αναζήτηση εργασίας, η δικτύωση μεταξύ όλων των συμμετεχόντων και οι παράλληλες δράσεις, που είχαν ως σημείο αναφοράς την κατάλληλη προετοιμασία για μια επιτυχημένη συνέντευξη και μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία, κέντρισαν για άλλη μία χρονιά το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Πιο συγκεκριμένα, οι 5.454 επισκέπτες που παρευρέθηκαν με ελεύθερη είσοδο στο #JobFestival 2022 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη είχαν τη δυνατότητα να:

  • Επισκεφθούν τα περίπτερα των 320 εταιριών από διάφορους κλάδους που αναζητούσαν προσωπικό.
  • Συμμετάσχουν σε συνεντεύξεις για 4.950 θέσεις εργασίας.
  • Παρακολουθήσουν workshops συνολικά 42 ωρών με θέματα σχετικά με την αναζήτηση εργασίας και την ανάπτυξη επαγγελματικών δεξιοτήτων.
  • Συμμετάσχουν σε 32 παράλληλες δράσεις: Check your CV, Interview tips, Mapping your skills, Business photoshooting, LinkedIn tips, Προσωπικό coaching, Dress code, Αλλαγή καριέρας, Ψυχομετρικά τεστ, Εργασιακά δικαιώματα, Design your Career path, Elevator pitch, Online gamification, Διαφορετικότητα στην εργασία, Συμβουλευτική επιχειρηματιών & startuppers, Α’ βοήθειες στον χώρο εργασίας, Boost your confidence, Motivational CV paragraph, Networking tips, Job searching, Πλατφόρμα-Εργασία Θεσσαλονίκη, Game you up.

Το #JobFestival 2022, το καθιερωμένο γεγονός για την εργασία, είναι μια διήμερη εκδήλωση στο πλαίσιο των δράσεων «Επί το Έργον» του skywalker.gr, η οποία πραγματοποιήθηκε για έβδομη χρονιά με σκοπό την ενίσχυση της απασχολησιμότητας και τη μείωση της ανεργίας. Το skywalker.gr υποστηρίζει αδιάλειπτα το οικοσύστημα της εργασίας στην Ελλάδα. Προσφέρει δωρεάν πρόσβαση στο κοινό στα #JobDays και τα #JobFestivals, που διοργανώνει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αφήνοντας χιλιάδες ικανοποιημένους επισκέπτες.

Επιτυχή επιλογή και φέτος αποτέλεσε η διαδικασία των συνεντεύξεων, που συνέβαλε ώστε αφενός οι υποψήφιοι να έρθουν σε επαφή με επιχειρήσεις για συγκεκριμένες θέσεις εργασίας και αφετέρου οι εταιρίες να βρουν τον κατάλληλο υποψήφιο για την εκάστοτε θέση εργασίας.

Το skywalker.gr είναι το πρώτο site που δραστηριοποιήθηκε στην αναζήτηση εργασίας στην Ελλάδα, ήδη από το 1999. Σήμερα παραμένει η μοναδική ελληνική ιστοσελίδα στον χώρο και η πρώτη επιλογή στην αναζήτηση εργασίας. Tο 2021 περισσότερες από 7.000 εταιρίες δημοσίευσαν στο skywalker.gr περισσότερες από 84.000 αγγελίες για όλες τις ειδικότητες, με τις ετήσιες επισκέψεις να προσεγγίζουν τις 10.700.000.

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!