Αναζήτηση

Image
Image

Νέα Συνεδρίων

Το Διεθνές Συνέδριο Οπτικής Επικοινωνίας, Graphic Stories Vol09 στις 17-19 Μαρτίου 2023

Το Διεθνές Συνέδριο Οπτικής Επικοινωνίας, Graphic Stories Vol09 στις 17-19 Μαρτίου 2023

19 Ιανουαρίου 2023

Το φετινό Graphic Stories έρχεται φρέσκο και ανανεωμένο, αφού κρύβει μέσα του τη Δύναμη των Νέων και φέρνει μαζί του νέες δράσεις! Το νέο πρόγραμμα είναι ανατρεπτικό αφού οι διαλέξεις θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 19 Μαρτίου, ενώ τα εργαστήρια προηγούνται το διήμερο Παρασκευή 17 & Σάββατο 18 Μαρτίου, 2023. Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα του τριημέρου φιλοξενεί δώδεκα διακεκριμένους σχεδιαστές από Γερμανία, Αγγλία, Ελλάδα & Κύπρο. Περιλαμβάνει εννέα διαλέξεις, έξι  δημιουργικά εργαστήρια, μια προβολή ταινίας animation, μια διεθνή έκθεση αφίσας με συμμετοχή σχεδιαστών από την Κύπρο και το εξωτερικό και ένα διαδραστικό installation για το κοινό το οποίο πλαισιώνεται από ομάδες νέων με χορό και μουσική.

Το 9ο Διεθνές Συνέδριο Οπτικής Επικοινωνίας, Graphic Stories, θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 17-19 Μαρτίου, στη Λευκωσία, με θέμα Η Δύναμη των Νέων - The Power of Youth. Οι νέοι είναι το πιο σημαντικό και δυναμικό τμήμα του πληθυσμού σε κάθε χώρα. Αυτοί αποτελούν την κινητήριο δύναμη κάθε αλλαγής, κοινωνικής, οικονομικής και πολιτιστικής. Οι νέοι διαθέτουν την περιέργεια, τον ιδεαλισμό, τον ενθουσιασμό, το θάρρος, τη δύναμη και τη θέληση να αλλάξουν τον κόσμο. Δεν αποτελούν απλά ένα τμήμα του παγκόσμιου πληθυσμού αλλά τον σημαντικότερο πλούτο του κόσμου αυτού. Είναι το παρόν και το μέλλον της ανθρωπότητας και η ελπίδα για την οικοδόμηση ενός καλύτερου μέλλοντος πιο δίκαιου, πιο ειρηνικού, πιο ελεύθερου, πιο πράσινου, πιο βιώσιμου και χωρίς αποκλεισμούς. 

Graphic Stories - Στα καλύτερα φεστιβάλ της Ευρώπης, από την EFA

Το Graphic Stories έχει επιλεγεί στα καλύτερα φεστιβάλ της Ευρώπης από την Ευρωπαϊκή Ένωση Φεστιβάλ, European Festivals Association [EFA] και του απονεμήθηκε η τιμητική σφραγίδα ποιότητας της Ευρώπης EFFE Label για τη χρονική περίοδο 2022-2023. Tο Συνέδριο βραβεύτηκε επίσης για την καινοτομία και την εφευρετικότητα, με το ειδικό σήμα Badge of Invention, ενώ απέσπασε και την ειδική διάκριση Remarkable Arts Festival για το 2021, γεγονός που το κατατάσσει ανάμεσα στις κορυφαίες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις που αφορούν τις τέχνες και τον πολιτισμό.

Σε ποιους απευθύνεται

Το Graphic Stories είναι το μοναδικό καθιερωμένο, ανεξάρτητο, ετήσιο, θεσμικό συνέδριο του τομέα της οπτικής επικοινωνίας και των εικαστικών τεχνών και απευθύνεται σε όλους τους δημιουργικούς του κλάδου της οπτικής επικοινωνίας, των εφαρμοσμένων και εικαστικών τεχνών. Αφορά τους επαγγελματίες, φοιτητές ή μαθητές, γραφίστες, web designers, UX/UI designers, εικονογράφους, φωτογράφους, animators, 2D/3D designers, τυπογράφους, δημιουργικά γραφεία, διαφημιστές, marketers, στους συνεργάτες αυτών καθώς και σε όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν το επάγγελμα του σχεδιαστή οπτικής επικοινωνίας. Το Graphic Stories είναι ο σύνδεσμος μεταξύ των δημιουργικών και του εμπορικού και επιχειρηματικού κόσμου. 

Δείτε το πρόγραμματ των διαλέξεων εδώ

Δείτε το πρόγραμμα των workshops εδώ

Εγκαίνια 7ης Διεθνούς Έκθεσης Αφίσας & Απονομή Βραβείων
Θέμα: Η Δύναμη των Νέων – The Power of Youth
Κυριακή 19 Μαρτίου

Ώρα έναρξης: 20:45

Απονομή βραβείων στους πέντε νικητές του 7ου  διεθνή διαγωνισμού αφίσας του Graphic Stories και έκθεση αφισών που περιλαμβάνει τις 50 διακεκριμένες αφίσες του διαγωνισμού πλαισιωμένες από 15 έργα αναγνωρισμένων σχεδιαστών. Ο διαγωνισμός έλαβε συνολικά 880 συμμετοχές από 43 χώρες.

Διαδραστικό Installation

Την ημέρα των εγκαινίων της έκθεσης αφισών με τίτλο Η Δύναμη των Νέων – The Power of Youth , ένα διαδραστικό installation θα περιμένει το κοινό στους χώρους του Συνεδρίου. Ο σκοπός του installation είναι η ενεργός και συνειδητή συμμετοχή του κοινού, μέσα από ένα δημιουργικό παιχνίδι έκπληξη για να ανακαλύψουν μέσα από αυτό τη Δύναμη των Νέων. Στόχος της δράσης αυτής είναι να αποτελέσει την αφορμή και να ενθαρρύνει το κοινωνικό σύνολο να συμμετέχει ενεργά σε οποιαδήποτε νέα πρόκληση αφυπνίζοντας μέσα τους τον ενθουσιασμό, το θάρρος και τη δύναμη που κρύβουν.

Όλες οι δράσεις του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, στη Λευκωσία.

Σημαντικές διευκρινίσεις

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης, ενώ παράλληλα θα υπάρχει live streaming για online παρακολούθηση των διαλέξεων. Διευκρινίζεται ότι όλα τα εργαστήρια μας πραγματοποιούνται αποκλειστικά και μόνο δια ζώσης.

Εισιτήρια διαθέσιμα σε τιμές Early bird μέχρι 19/02: GSC09 | Tickets

Περισσότερες πληροφορίες: www.graphicstories.org
Εισιτήρια:http://bitly.ws/yBm2

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!