Αναζήτηση

Νέα Συνεδρίων

Το 7th Health Innovation Conference στις 3 Μαΐου 2023

Το 7th Health Innovation Conference στις 3 Μαΐου 2023

17 Μαρτίου 2023

Τα τελευταία χρόνια, οι συναρπαστικές εξελίξεις στη γενετική και η σημαντική τεχνολογική πρόοδος με αποκορύφωμα την εισαγωγή της νέας γενιάς αλληλούχισης του DNA (Next Generation Sequencing-NGS) διάνοιξε αχαρτογράφητους μέχρι πρότινος δρόμους για την κατανόηση της γενετικής όχι μόνο του καρκίνου, αλλά και άλλων νοσημάτων, δίνοντας τη δυνατότητα ανάπτυξης νέων μεθόδων διάγνωσης και θεραπείας. 

Πλέον, οι ειδικοί κάνουν λόγο για την Ιατρική Ακριβείας ή Εξατομικευμένη Ιατρική. Χάρη σε εξελιγμένα διαγνωστικά εργαλεία (βιοδείκτες), οι γιατροί αναζητούν τις υπεύθυνες γενετικές μεταλλάξεις στους όγκους και στη συνέχεια χορηγούν επαναστατικές στοχευμένες θεραπείες, που στοχεύουν ακριβώς στις επίμαχες μεταλλάξεις. 

Όλες οι καινοτόμες εφαρμογές της Ιατρικής Ακριβείας θα συζητηθούν στο 7th Health Innovation Conference με τίτλο «Καινοτομία στην Υγεία: Η Αξία, τα Εμπόδια και οι συναρπαστικές Προοπτικές» που θα διοργανωθεί στις 3 Μαΐου 2023 από την ethosEVENTS, σε συνεργασία με το περιοδικό Pharma & Health Business & το portal virus.com.gr.  

Υπεύθυνος Προγράμματος είναι ο κ. Αιμίλιος Nεγκής, Διευθυντής Σύνταξης του περιοδικού Pharma & Health Business και του portal virus.com.gr . 

Δηλώστε Συμμετοχή εδώ

Η συμμετοχή στο συνέδριο θα είναι εφικτή με φυσική παρουσία στο ξενοδοχείο Divani Caravel και online μέσα από το LiveOn Expo Complex, το καινοτόμο 3D εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο της LiveOn, της Ψηφιακής πλατφόρμας Επιχειρηματικής Επικοινωνίας και Εκδηλώσεων. 

Κλειστή Συνάντηση Εργασίας 

Στο πλαίσιο του 7th Health Innovation Conference θα πραγματοποιηθεί Κλειστή Συνάντηση Εργασίας, με θέμα την αξία της ιατρικής καινοτομίας, με τη συμμετοχή όλων των πολιτικών κομμάτων προκειμένου να τοποθετηθούν. 

Επί τάπητος θα τεθεί η αξιολόγηση και η αποζημίωση των καινοτόμων φαρμάκων, των ιατροτεχνολογικών προϊόντων,  των βιοδεικτών, αλλά και των εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα. 

Η Συνάντηση Εργασίας θα διεξαχθεί υβριδικά, με φυσική παρουσία στο ξενοδοχείο Divani Caravel για τους συμμετέχοντες καθώς και για υψηλόβαθμα στελέχη των χορηγών του συνεδρίου και με ψηφιακή παρακολούθηση μέσα από τις ψηφιακές συνεδριακές υποδομές του LiveOn Expo Complex

Για πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου.

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!