Αναζήτηση

Image

Νέα Συνεδρίων

Το 6th Health Innovation Conference στις 12 Απριλίου 2022

Το 6th Health Innovation Conference στις 12 Απριλίου 2022

17 Μαρτίου 2022

Mε τίτλο “Η καινοτομία κλειδί για την αναδιαμόρφωση του συστήματος υγείας”, το 6th Health Innovation Conference, θα φέρει στο επίκεντρο τις προοπτικές και τις προκλήσεις στην αξιοποίηση της καινοτομίας στην  υγεία. Η καινοτομία δύναται να αποτελέσει «κλειδί», όχι μόνο με νέα φάρμακα και εμβόλια, αλλά σε όλο το φάσμα του συστήματος υγείας με νέες προσεγγίσεις στην προαγωγή της δημόσιας υγείας, της ψηφιακής τεχνολογίας, των μοντέλων παροχής φροντίδας, της ενδυνάμωσης των ασθενών, αλλά και με καινοτόμα εργαλεία χρηματοδότησης των υπηρεσιών υγείας.

Η καινοτομία στην υγεία μπορεί να μειώσει τα κόστη και να αναβαθμίσει τις προσφερόμενες υπηρεσίες. Ο τρόπος που είναι δομημένο και λειτουργεί σήμερα το σύστημα υγείας δεν ευνοεί την εξέλιξη και την υιοθέτηση καινοτόμων τεχνολογιών.  Είναι ανάγκη κυβέρνηση, κόμματα, φορείς χάραξης πολιτικής και επιχειρήσεις να συνεργαστούν και να προωθήσουν τις αναγκαίες αλλαγές και να ενθαρρύνουν την καινοτομία.

Το συνέδριο διοργανώνεται από την ethosEVENTS, τον ενημερωτικό ιστότοπο υγείας, virus.com.gr και το περιοδικό πολιτικής της υγείας, Pharma & Health Business. 

Η θεματολογία του 6th Health Innovation Conference, το οποίο θα διεξαχθεί υβριδικά, αξιοποιώντας τις τεχνολογικές καινοτομίες και δυνατότητες του LiveOn Expo Complex, του σύγχρονου τρισδιάστατου συνεδριακού και εκθεσιακού κέντρου της LiveOn, περιλαμβάνει ομιλίες και συζητήσεις σε μια σειρά από θέματα αιχμής για την υγειονομική πραγματικότητα:

  • Panel 1o: Νέα δεδομένα για θεραπείες κατά της covid-19
  • Panel 2o: Αξιολόγηση Τεχνολογιών Υγείας: Πώς εξελίσσεται η κατάσταση στην Ελλάδα και διεθνώς
  • Panel 3o: Προώθηση της έρευνας και της καινοτομίας στο χώρο της Υγείας
  • Panel 4o: Προοπτικές της ψηφιακής υγείας στην Ελλάδα
  • Panel 5o: Παρουσίαση καινοτόμων μεθόδων, εργαλείων και λύσεων στην Υγεία
  • Panel 6o: Αξιοποίηση Real World Data: Τι ισχύει σήμερα – εμπόδια – προοπτικές

Το συνέδριο απευθύνεται αφενός προς την Πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, και αφετέρου σε εκπροσώπους της διοίκησης του Ε.Ο.Π.Υ.Υ., σε εκπροσώπους φορέων υγείας, σε στελέχη νοσοκομείων, σε εκπροσώπους συλλόγων ασθενών, σε επιφανείς ιατρούς, σε δημοσιογράφους, σε στελέχη φαρμακευτικών εταιρειών, σε στελέχη εταιρειών ιατρικής τεχνολογίας, ενώ το παρών θα δώσουν πλήθος παραγόντων της αγοράς, υψηλόβαθμων -Ελλήνων και ξένων- αξιωματούχων, υψηλών προσκεκλημένων και θεσμικών φορέων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου 6th Health Innovation Conference | ethosEVENTS  

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image
Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!