Αναζήτηση

Image

Νέα Συνεδρίων

Την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου το συνέδριο Change Makers World

Την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου το συνέδριο Change Makers World

29 Αυγούστου 2023

Την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023 θα πραγματοποιηθεί το Change Makers World - Personal & Professional Excellence, ένα δυναμικό online συνέδριο με την υπογραφή και την αξιοπιστία της Smartpress, που φέρνει κοντά μια κοινότητα ειδικών και experts επαγγελματικής ανάπτυξης και προσωπικής βελτίωσης με τα στελέχη της αγοράς, σε μια εμπνευσμένη συζήτηση γύρω από την ανάπτυξη και την πρακτική των βασικών προσωπικών δεξιοτήτων και soft skills που οδηγούν στην επιτυχία!

Στο σημερινό περιβάλλον που βασίζεται στην αλλαγή, κανείς δεν κατέχει την πλήρη λύση. Όλοι δηλώνουν -και κάποιοι είναι- change makers: μέντορες, business coaches, personal trainers, ψυχολόγοι και consultants, είναι εξοπλισμένοι με τα απαραίτητα αλληλοσυμπληρούμενα εργαλεία για την αντιμετώπιση των προκλήσεων στο επιχειρηματικό και εργασιακό περιβάλλον. Πως να προχωρήσει όμως ο ενδιαφερόμενος, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, στην κατάλληλη επιλογή;

Μέσω ενός συνδυασμού ολιγόλεπτων workshops, εμπνευσμένων πάνελ και key-note speakers, το Change Makers World θα δώσει απαντήσεις και θα εισαγάγει τους σύνεδρους στις προκλήσεις του αύριο, παρέχοντάς τους ευκαιρίες πρόσβασης στη συλλογική νοημοσύνη, ανεξάρτητα από τις ειδικότητες, της δεξιότητες, τα ταλέντα και τις φιλοδοξίες καθενός.

Οι άξονες του συνεδρίου

Συνειδητή ενσυναίσθηση: η νέα αναγκαία συνθήκη στο business περιβάλλον

Η ικανότητα να γνωρίζουμε και να κατανοούμε τα συναισθήματα και τις προοπτικές μας αλλά και τις επιθυμίες και ανάγκες των άλλων, χρησιμοποιώντας αυτή την πολύτιμη γνώση για να καθοδηγήσουμε τις επιχειρηματικές δραστηριότητες και προσωπικές φιλοδοξίες για το καλό όλων.

Συλλογική ομαδική εργασία, το «ιερό δισκοπότηρο»

Η ανάπτυξη ικανότητας συνεισφοράς και ευημερίας σε ένα ρευστό οικοσύστημα ομάδων που κινητοποιείται γύρω από ένα πρόβλημα ή μια ευκαιρία.

Το νέο μοντέλο ηγέτη και η διαφορά του leader από τον manager

Προκειμένου ο ηγέτης να μπορεί να οδηγήσει στην επιτυχία, ο ρόλος του περιλαμβάνει και την καλλιέργεια ενός γόνιμου περιβάλλοντος για change makers που καλούνται να μοιραστούν την ηγεσία.

Δημιουργική επίλυση προβλημάτων: Εξάσκηση στην αλλαγή

Είναι αναγκαία η ενεργοποίηση διαδικασίας αναζήτησης μιας νέας πιο αποτελεσματικής, αποδοτικής και βιώσιμης λύσης στα επιχειρηματικά, κοινωνικά και προσωπικά προβλήματα.

Workshops

Τα 15λεπτα worskshops θα εξασκήσουν τους συνέδρους στις απαραίτητες δεξιότητες του change maker.

Πραγματικές ιστορίες (μίνι πάνελ)

Στα πάνελ ιστοριών της πραγματικής ζωής, τα πρότυπα των δεξιοτήτων αλλαγής θα παρουσιάσουν τον καλύτερο τρόπο χρήσης τους για την προώθηση των προσωπικών στόχων κοινωνικού αντικτύπου.

Βιωματικά Εργαστήρια

Σε αυτά τα εργαστήρια οι ομιλητές θα παρέχουν στους συμμετέχοντες ασκήσεις που βοηθούν στη χρήση των δεξιοτήτων Changemaking, προκειμένου να αναπτύξουν τις ικανότητές τους.

Μάθετε περισσότερα και πραγματοποιήστε σήμερα την εγγραφή σας, δωρεάν και με ένα κλικ πατώντας εδώ

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!