Αναζήτηση

Image

Νέα Συνεδρίων

Την επόμενη Δευτέρα 17/10, το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών ταξιδεύει στο Τορόντο

Την επόμενη Δευτέρα 17/10, το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών ταξιδεύει στο Τορόντο

12 Οκτωβρίου 2022

Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και συγκεκριμένα στον Καναδά θα πραγματοποιηθεί το νέο συνέδριο του Οικονομικoύ Φόρουμ των Δελφών. Το Οικονομικό Φόρουμ του Τορόντο θα λάβει χώρα στις 17-18 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Sheraton Centre Toronto Hotel, με την παρουσία ηγετών από τους χώρους της πολιτικής, της διπλωματίας και της οικονομίας από την Ελλάδα και τον Καναδά.

Το συνέδριο συνδιοργανώνεται από το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών και το Enterprise Greece, σε συνεργασία με το Hellenic Initiative Canada καθώς και με την υποστήριξη του Ελληνο-Καναδικού και του Καναδο-Ελληνικού Εμπορικού Επιμελητηρίου. Οι συζητήσεις θα αναπτυχθούν γύρω από την ενίσχυση των Ελληνο-Καναδικών σχέσεων με φόντο το τοπίο των ξένων επενδύσεων στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν ενδεχόμενες συνεργασίες και επενδυτικές ευκαιρίες ιδιαίτερα στους τομείς του τουρισμού, του φαρμάκου, της τεχνολογίας, αλλά και στην ενέργεια και τα μεταλλεύματα.

Ανάμεσα στις προσωπικότητες που θα παρευρεθούν, ιδιαίτερα σημαντική κρίνεται η παρουσία του Έλληνα Αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης, Νίκου Παπαθανάση, του Καναδού Υπουργού Καινοτομίας, Επιστήμης και Βιομηχανίας, François-Philippe Champagne, καθώς και του Προέδρου και CEO της FairFax Financial Holdings Limited, Prem Watsa

Σειρά ηγετών από ένα ευρύ φάσμα που περιλαμβάνει την ελληνική Κυβέρνηση, φορείς, τον επιχειρηματικό κόσμο, αλλά και διακεκριμένα μέλη της Ελληνο-Καναδικής κοινότητας θα συμμετάσχουν στις εργασίες του συνεδρίου. Μεταξύ των διακεκριμένων προσκεκλημένων βρίσκονται ο Γεν. Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων, Γιάννης Σμυρλής, η Γενική Γραμματέας Ενέργειας, Αλεξάνδρα Σδούκου, ο Γενικός Γραμματέας Ιδιωτικών Επενδύσεων και Σ.Δ.Ι.Τ., Ορέστης Καβαλάκης, ο Γενικός Γραμματέας Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλοποίησης Διαδικασιών, Λεωνίδας Χριστόπουλος, η Γενική Γραμματέας Τουρισμού, Ολυμπία Αναστασοπούλου, ο συμπρόεδρος του Hellenic Initiative - Canada, John Sotos, ο Πρόεδρος του Καναδο-Ελληνικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, Κωνσταντίνος Κατσιγιάννης, ο Πρόεδρος του Ελληνο-Καναδικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, Βασίλειος Τσάνος, ο CEO του Υπερταμείου, Γρηγόρης Δημητριάδης, η CEO της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας, Αθηνά Χατζηπέτρου, ο Πρόεδρος της Coca Cola για την Ευρώπη, Νίκος Κουμέττης,  o Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της Eldorado Gold Corporations, Χρήστος Μπαλάσκας και άλλοι εκπρόσωποι σημαντικών φορέων και επιχειρήσεων.

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι εταιρείες Ελληνικος Χρυσός και Eldorado Gold, και υποστηρικτές η Eurobank και η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα και ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου εδώ 

Μοιραστείτε το άρθρο

Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image
Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!