Στο Posidonia Sea Tourism Forum 2021 οι μεγάλες προκλήσεις της παγκόσμιας κρουαζιέρας

Στο Posidonia Sea Tourism Forum 2021 οι μεγάλες προκλήσεις της παγκόσμιας κρουαζιέρας

10 Μαΐου 2021

Οι επικεφαλής ορισμένων από τις μεγαλύτερες εταιρείες κρουαζιέρας του κόσμου θα συμμετάσχουν στη συζήτηση του πρώτου online πάνελ με το οποίο θα ανοίξουν οι εργασίες του 6ου Posidonia Sea Tourism Forum (PSTF), στις 25 Μαΐου.

Οι Gianni Onorato, CEO της MSC Cruises, Michael Thamm, Group CEO της Costa Group and Carnival Asia, Wybcke Meier, CEO της TUI Cruises  και Κρις Θεοφιλίδης, CEO της Celestyal Cruises, θα ανταλλάξουν απόψεις στην πρώτη συνεδρία της ημέρας, με τίτλο «Η επανεκκίνηση της κρουαζιέρας στην Ευρώπη και τη Μεσόγειο».

Τα ηγετικά στελέχη του κλάδου θα παρουσιάσουν τις πρωτοβουλίες των εταιρειών τους για τη λειτουργία της κρουαζιέρας στην μετά την πανδημία εποχή, καθώς και το όραμά τους για την επανεκκίνηση, τα μέτρα και τα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας που θα εφαρμόζουν οι εταιρείες τους σε αυτήν την μεταβατική περίοδο. Θα συζητήσουν, επίσης, τους λόγους για τους οποίους η Ανατολική Μεσόγειος αναδεικνύεται φέτος σε hotspot της κρουαζιέρας, με την περιοχή να φιλοξενεί το 2021 τα περισσότερα δρομολόγια κρουαζιέρας στην Ευρώπη.

Οι Aida, Celebrity, Costa, Hapag Lloyd, MSC, Norwegian, Royal Caribbean, Seabourn, Silversea και TUI, μαζί με την Celestyal Cruises, έχουν σχεδιάσει σημαντικά προγράμματα κρουαζιέρας στην Ανατολική Μεσόγειο για αυτήν την καλοκαιρινή σεζόν. Ο Πειραιάς θα είναι το homeport για κρουαζιερόπλοια της Azamara Cruises, Celebrity Cruises, της Celestyal Cruises, της Holland America Cruise Line, της Norwegian Cruise Line, της Seabourn Cruises και της Silversea Cruises. Μάλιστα η Celebrity επέλεξε το μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας για το παγκόσμιο ντεμπούτο του νεότερου σκάφους της, του Celebrity Apex. Ακόμα, η Κέρκυρα και το Ηράκλειο στην Ελλάδα, η Λεμεσός στην Κύπρο και η Χάιφα στο Ισραήλ είναι λιμάνια που ξεχωρίζουν στο σχεδιασμό των εταιρειών για homeporting.

Η εγγραφή στο PSTF είναι δωρεάν για τα μέλη του θαλάσσιου τουρισμού και της ναυτιλιακής κοινότητας. Η λειτουργία της διαδικτυακής πλατφόρμας επιτρέπει στους συμμετέχοντες να κάνουν ερωτήσεις, ενώ οι βιντεοσκοπημένες συνεδρίες θα είναι διαθέσιμες on demand για όλους τους εγγεγραμμένους χρήστες έως τις 10 Ιουνίου 2021.

Χορηγοί και εκθέτες θα παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στο εικονικό «Εκθεσιακό Κέντρο», που αποτελείται από ψηφιακά περίπτερα και θα περιλαμβάνει ενημερωτικό υλικό και βίντεο.

Η έκθεση του PSTF θα είναι προσβάσιμη μέσω της πλατφόρμας posidoniaforum2021.com από τις 24 Μαΐου έως τις 10 Ιουνίου 2021.

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα


Εκτύπωση   Email