Αναζήτηση

Νέα Συνεδρίων

Στις 9 Ιουνίου το 15th Insurance Conference με θέμα: «Μια νέα εποχή για την ασφαλιστική αγορά»

Στις 9 Ιουνίου το 15th Insurance Conference με θέμα: «Μια νέα εποχή για την ασφαλιστική αγορά»

21 Απριλίου 2022

Με τίτλο «Μια νέα εποχή για την ασφαλιστική αγορά», το 15th Insurance Conference, πιο επίκαιρο από ποτέ, έρχεται να αναδείξει τις τάσεις και τις προοπτικές της ασφαλιστικής αγοράς, υπό το πρίσμα της μετά – COVID εποχής, των μεγάλων τεχνολογικών αλλαγών, της έντονης μεταβλητότητας και των νέων συσχετισμών που δημιουργούνται στο «χάρτη» της εγχώριας ασφαλιστικής βιομηχανίας.

Υψηλά στο επιχειρηματικό ενδιαφέρον βρίσκεται η ελληνική αγορά ιδιωτικής ασφάλισης, απόρροια των διαδοχικών συμφωνιών – συγχωνεύσεων. Παράλληλα, εν εξελίξει βρίσκονται οι προσπάθειες της Πολιτείας για τη συνολική μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού συστήματος. Την ίδια ώρα, πληθαίνουν τα ρίσκα που απειλούν τη κοινωνία, την οικονομία και τις επιχειρήσεις, κίνδυνοι για τους οποίους η ασφαλιστική αγορά παρέχει σύγχρονες καλύψεις και υπηρεσίες. 

Το συνέδριο διοργανώνεται από την ethosEVENTS, το οικονομικό & επιχειρηματικό portal banks.com.gr, το ασφαλιστικό περιοδικό Insurance World και το portal insuranceworld.gr.

Η θεματολογία του 15th Insurance Conference, το οποίο θα διεξαχθεί υβριδικά, αξιοποιώντας τις τεχνολογικές καινοτομίες και δυνατότητες του LiveOn Expo Complex, του σύγχρονου τρισδιάστατου συνεδριακού και εκθεσιακού κέντρου της LiveOn, περιλαμβάνει ομιλίες και συζητήσεις σε μια σειρά από θέματα αιχμής για την υγειονομική πραγματικότητα:

  • Panel I: Leadership Panel: Η επόμενη μέρα της ιδιωτικής ασφάλισης
  • Panel II: Το νέο τοπίο στην Ιδιωτική Ασφάλιση Υγείας
  • Panel III: Η προστασία της Περιουσίας
  • Panel IV: Η ψηφιακή πώληση και οι πλατφόρμες στην αγορά

Το συνέδριο απευθύνεται σε στελέχη εταιριών και επαγγελματίες του κλάδου της ασφάλισης, ειδικά σε στελέχη διοίκησης, τμημάτων πωλήσεων και marketing, υπεύθυνους μετασχηματισμού λειτουργίας και εργασιών μεγάλων Ασφαλιστικών εταιρειών, στελέχη ελεγκτικών υπηρεσιών, εν δυνάμει ασφαλισμένους – πελάτες, επιχειρηματίες, ιδιώτες, λοιπούς συνεργάτες, μεσίτες, πράκτορες, συντονιστές, ασφαλιστικούς συμβούλους και άλλα στελέχη του ασφαλιστικού οικοσυστήματος.

Για πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου 15th Insurance Conference | ethosEVENTS

Μπορείτε επίσης να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο συνέδριο μέσα από τον παρακάτω σύνδεσμο 15th Insurance Conference-Δήλωση Συμμετοχής | ethosEVENTS

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image
Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!