Αναζήτηση

Image

Νέα Συνεδρίων

Στις 5 Οκτωβρίου το Hotel Tech 2023: Innovation is the key in hospitality

Στις 5 Οκτωβρίου το Hotel Tech 2023: Innovation is the key in hospitality

7 Σεπτεμβρίου 2023

Το Hotel Tech 2023, ένα συνέδριο που έρχεται στις 5 Οκτωβρίου 2023, στο Divani Caravel, με την υπογραφή και την αξιοπιστία της Smart Press, θα αποτελέσει το σημείο που θα συγκλίνουν οι ειδικοί και οι ηγέτες από τους τομείς της φιλοξενίας και της τεχνολογίας, προκειμένου να αναδείξουν τον οδικό χάρτη και τα βήματα υλοποίησης του ξενοδοχείου του μέλλοντος!

Στόχος του Hotel Tech 2023, να «φωτίσει» τις νεότερες τάσεις, να αναλύσει τις πρωτοποριακές καινοτομίες και να εξετάσει τις αναδυόμενες τεχνολογίες που αναδιαμορφώνουν και επαναπροσδιορίζουν το τοπίο της ξενοδοχειακής βιομηχανίας. Με φόντο την ψηφιακή επανάσταση, το συνέδριο στοχεύει να δώσει απάντηση σε ένα σημαντικό ερώτημα – που αποτελεί, ταυτόχρονα, και μια μεγάλη πρόκληση: πώς μπορεί ο τομέας της φιλοξενίας να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία για να βελτιώσει τη λειτουργία και τις υπηρεσίες που προσφέρει, παραμένοντας ανταγωνιστικός μέσα σε ένα ταχέως εξελισσόμενο τεχνολογικό τοπίο;

Άλλωστε, η ξενοδοχειακή βιομηχανία και ευρύτερα οι μονάδες φιλοξενίας και ο τουριστικός κλάδος βρίσκονται σε ένα στάδιο υπερανάπτυξης, παγκοσμίως αλλά και στη χώρα μας. Αποτέλεσμα αυτής της ανάπτυξης, είναι η αύξηση των επενδύσεων σε τεχνολογικές υποδομές, με στόχο την υιοθέτηση καινοτομιών και την εφαρμογή ολοκληρωμένων λύσεων, που θα δημιουργήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, θα αναβαθμίσουν τη λειτουργία, θα εξοικονομήσουν κόστος και θα βελτιώσουν σημαντικά την εμπειρία των πελατών των επιχειρήσεων αυτών.

620x90 banner 25 7 23 sent

Το συνέδριο θα καλύψει μια σειρά θεμάτων, όπως οι τεχνολογίες που κάνουν έξυπνα τα ξενοδοχεία, η χρήση τεχνητής νοημοσύνης (AI) και μηχανικής μάθησης για εξατομικευμένες εμπειρίες, το Διαδίκτυο των Πραγμάτων (IoT) για τη διαχείριση των εγκαταστάσεων, η ανάλυση των μεγάλων δεδομένων στη φιλοξενία και το ζήτημα της κυβερνοασφάλειας, για την προστασία των πολύτιμων δεδομένων των επισκεπτών. Επιπλέον, θα φέρει στο προσκήνιο την αυξανόμενη τάση για λύσεις βιώσιμης τεχνολογίας αλλά και τις υλοποιήσεις που απαιτούνται σε σχέση με το connectivity και την πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Το Hotel Tech 2023 απευθύνεται σε στελέχη Ξενοδοχειακών μονάδων (Ξενοδόχους, Διευθυντικά Στελέχη Ξενοδοχειακών μονάδων, COOs, Υπεύθυνους Εγκαταστάσεων και Προμηθειών, Διευθυντές Ασφάλειας, Διευθυντές Κυβερνοασφάλειας, Υπεύθυνους τμημάτων ΙCΤ & Μηχανοργάνωσης, Digital Managers, Υπεύθυνους Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων, Συμβούλους, Μηχανικούς, Αρχιτέκτονες, Κατασκευαστές, Υπεργολάβους, Επαγγελματίες του Τουρισμού, κ.ά.) που λαμβάνουν μέρος στη λήψη σημαντικών αποφάσεων για την επιλογή και διαχείριση των τεχνολογικών υποδομών στις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις.

Επίσης, απευθύνεται σε τεχνικές εταιρείες, υπεργολάβους, κατασκευαστές, τεχνολογικούς Integrators, εγκαταστάτες, υπεύθυνους έργου, και εν γένει επιχειρήσεις και επαγγελματίες παροχής εξοπλισμού τηλεπικοινωνιών, πληροφορικής, ενέργειας, κλιματισμού, ασφάλειας και τηλεόρασης, που αναλαμβάνουν την υλοποίηση τεχνολογικών έργων σε ξενοδοχεία και επιχειρήσεις.

Πραγματοποιήστε τώρα, δωρεάν και με ένα κλικ, την εγγραφή σας στο Hotel Tech 2023, για να εξασφαλίσετε την ευκαιρία να μάθετε, να δικτυωθείτε και να συμμετέχετε στην προώθηση της καινοτομίας στον ξενοδοχειακό κλάδο.

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!