Αναζήτηση

Νέα Συνεδρίων

Στην Ελλάδα για 2η συνεχόμενη χρονιά το μεγαλύτερο Παγκόσμιο Συνέδριο για τα Ηλεκτρονικά Φαρμακεία

Στην Ελλάδα για 2η συνεχόμενη χρονιά το μεγαλύτερο Παγκόσμιο Συνέδριο για τα Ηλεκτρονικά Φαρμακεία

14 Σεπτεμβρίου 2021

Μετά το επιτυχημένο περσινό παγκόσμιο Συνέδριο ​του κλάδου Ηλεκτρονικών Φαρμακείων, επιστρέφει ξανά στη χώρα μας το ePharmacy Summit 2021​ σε ένα virtual περιβάλλον κυκλαδίτικου νησιού​. ​Το​ συνέδριο​, με ηλεκτρονική διεύθυνση epharmacysummit.com​, διοργανώνεται διαδικτυακά στις 22, 23 και 24 Σεπτεμβρίου, ​έχει ήδη προσελκύσει την συμμετοχή άνω των 1000 επαγγελματιών Υγείας και Ηλεκτρονικού Εμπορίου από ​65 χώρες​, και διοργανώνεται από την Convert Group.

Σύμφωνα ​με ​εκτιμήσεις διεθνών ερευνών, ​οι online αγορές από ηλ. Φαρμακεί​α​ ​το 2026 ​αναμένεται να ξεπεράσ​ουν ​​σε αξία τα 177 ​δισ​εκατομμύρια δολάρια​, σε συνταγογραφούμενα, μη-συνταγογραφούμενα φάρμακα, παραφάρμακα και άλλα προϊόντα ευρείας κατανάλωσης​. ​Ο κλάδος των ηλεκτρονικών φαρμακείων θεωρείται ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος από όλους τους κλάδους του παγκόσμιου ηλεκτρονικού εμπορίου, κυρίως λόγω της καθιέρωσης σε πολλές χώρες της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης αλλά και λόγω της αλλαγής των αγοραστικών συνηθειών ως αποτέλεσμα της πανδημίας. Το συνέδριο τοποθετεί την χώρα μας στο επίκεντρο των εξελίξεων αυτού του κλάδου.

To ​ePharmacy Summit θα φιλοξενήσει κορυφαίους ομιλητές από 20 χώρες​ και​ θα διεξαχθεί στην Αγγλική γλώσσα, με ​ταυτόχρονη ​μετάφραση ​από επαγγελματίες μεταφραστές ​σε Ισπανικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Πορτογαλλικά ​και Ιταλικά​. Το φετινό θέμα της εκδήλωσης είναι οι ελληνικές Κυκλάδες, με τους σύνεδρους να μεταφέρονται εικονικά στα σοκάκια της Μυκόνου και της Σαντορίνης. Μάλιστα, για πρώτη φορά ​σε παγκόσμιο συνέδριο, θα χρησιμοποιηθεί η τεχνολογία εικονικής πραγματικότητας ​Facebook Horizon Workrooms, με χρήση των συσκευών Oculus ​Quest 2 ​που ​ανακοινώθηκε μόλις στα τέλη Αυγούστου από το Facebook. Θα φιλοξενηθούν, ακόμα, εικονικά διαφημιστικά περίπτερα μεγάλων παγκόσμιων οργανισμών, θα υποστηρίζονται καινοτόμες πρακτικές παιχνιδοποίησης, μαθήματα yoga, ελληνικές συνταγές και ​φυσικά, από προηγμένοι τρόποι ηλεκτρονικής δικτύωσης μεταξύ των συνέδρων.

Περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις θέσεων στο epharmacysummit.com​​

Βρείτε εδώ την πλήρη ατζέντα με όλες τις εκθέσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα!

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Image

Οδηγός Αγοράς

Image

Πιο πρόσφατα

Image
Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Please enable the javascript to submit this form

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!