Αναζήτηση

Image
Image

Νέα Συνεδρίων

Στη ΔΕΘ το 2ο Skill Up Forum για την Απασχόληση και την Επιχειρηματικότητα

Στη ΔΕΘ το 2ο Skill Up Forum για την Απασχόληση και την Επιχειρηματικότητα

8 Σεπτεμβρίου 2022

Το Envolve Entrepreneurship, διοργανώνει το 2o Skill Up Forum για την Απασχόληση και την Επιχειρηματικότητα στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, στις 11-14 Σεπτεμβρίου 2022

Το Skill Up Forum περιλαμβάνει επιμορφωτικά εργαστήρια, panels, διαδραστικές συζητήσεις και ευκαιρίες δικτύωσης της επιχειρηματικής σκηνής με το ανθρώπινο δυναμικό της χώρας, στοχεύοντας στην ενίσχυση των δεξιοτήτων, την ενδυνάμωση των προσόντων, την ανάδειξη εργαλείων/πόρων, καθώς και τη δικτύωση νέων επιχειρηματιών, start-upper και επαγγελματιών, σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου στις 10:45 – 11:30, το Skill Up Forum διοργανώνει δυναμικές συζητήσεις, φιλοξενώντας εκπροσώπους της Κυβέρνησης και στελέχη της επιχειρηματικότητας και της τεχνολογίας, στην κεντρική σκηνή του Περιπτέρου 7 του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Τον εναρκτήριο χαιρετισμό της εκδήλωσης, θα δώσει ο κ. Χρίστος Δήμας, Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ενώ στο πάνελ συζήτησης με θέμα τις ψηφιακές δεξιότητες του επαγγελματία του αύριο, συμμετέχουν η Σόνια Μουσαβερέ, Head of Communications της Bayer Hellas, η Δρ. Αγγελική Κοσμοπούλου, Εκτελεστική Διευθύντρια Κοινωφελούς Ιδρύματος Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης & μέλος του Δ.Σ., The People’s Trust, η Ρόζι Τσέλα, Business Manager CSR & University Alliances Country Lead της SAP Hellas, ο Χάρης Τσαβδάρης, National Technology Officer της Microsoft και ο Αλέξανδρος Νούσιας, Country Director του Envolve Entrepreneurship. Τη συζήτηση συντονίζει ο Τάσος Ζάχος, Editor in Chief του Fortune Greece.

Το Εnvolve, αναγνωρίζοντας τη σημασία της δια βίου μάθησης, της τεχνολογίας και της καλλιέργειας του επιχειρηματικού πνεύματος για την αγορά εργασίας, διοργανώνει το Forum, για δεύτερη χρονιά, με σκοπό την ανάδειξη βέλτιστων πρακτικών και τη διασύνδεση με ευκαιρίες και γνώσεις που προσφέρουν τεχνολογικοί κολοσσοί και οργανισμοί υποστήριξης της νεοφυούς επιχειρηματικότητας.

Το Skill Up Forum μετρά 14 υποστηρικτές, και συγκεκριμένα τη Bayer Hellas ως Gold Sponsor, τη SAP Hellas και το The People’s Trust ως Silver Sponsors, την Αmazon Web Services, το Bizrupt, το POS4Work, την Performance Coaching, τη Finance Lady, τη Νέα Γεωργία Νέα Γενιά και το Together: Powered by TITAN & among  ως Bronze Sponsors, ενώ Υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι η Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας, η Eventora και το OK!Thess.

Ο Αλέξανδρος Νούσιας, Country Director του Envolve Entrepreneurship δήλωσε: «Στόχος του Envolve, μέσα από ανάλογες πρωτοβουλίες, είναι να αποτελέσει αρωγό σε όσους αναζητούν διαρκώς την προσωπική τους εξέλιξη, προσθέτοντας ένα ακόμα λιθαράκι προς την εκπλήρωση των επαγγελματικών τους στόχων. Είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντική η συμμετοχή όλων των οργανισμών και τεχνολογικών κολοσσών που υποστηρίζουν το Skill Up Forum, ενισχύοντας το κίνητρο της ομάδας μας για τη διεύρυνση των δραστηριοτήτων του οργανισμού μας στον τομέα της εκπαίδευσης και διά βίου μάθησης. Οι επαγγελματίες  του αύριο, εξελίσσονται σήμερα.»

To Skill Up Forum προσφέρει μία μοναδική ευκαιρία σε ανθρώπους κάθε ηλικίας να παρακολουθήσουν δωρεάν εργαστήρια για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους στους τομείς της τεχνολογίας, επιχειρηματικότητας, προγραμματισμού, οικονομικών, ψηφιακού μάρκετινγκ, δημόσιας ομιλίας, αποτελεσματικής διαχείρισης χρόνου, σύνθεσης βιογραφικού και εύρεσης θέσης εργασίας.

Από την Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου, έως την Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου, διοργανώνονται 14 εργαστήρια.

Στο πλαίσιο των δράσεων δικτύωσης που προσφέρει το Skill Up Forum, διοργανώνεται μια συνάντηση με στελέχη του οικοσυστήματος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, η οποία θα ανακοινωθεί σύντομα.

Πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής για τις δράσεις του 2ου Skill Up Forum μπορείτε να βρείτε στη σελίδα της εκδήλωσης πατώντας εδώ και στο skillup.gr.

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image
Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!