Αναζήτηση

Νέα Συνεδρίων

Σημαντικές συμμετοχές στα LOGI.C 2022 σε Θεσσαλονίκη & Αθήνα τον Μάιο & Ιούνιο

Σημαντικές συμμετοχές στα LOGI.C 2022 σε Θεσσαλονίκη & Αθήνα τον Μάιο & Ιούνιο

24 Μαρτίου 2022

Με αρκετά σημαντικές συμμετοχές τόσο εκπροσώπων από φορείς της Ελλάδας και του εξωτερικού, όσο και εταιρειών του ευρύτερου χώρου της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, προχωρά η διοργάνωση των διπλών για το 2022 logistics conferences LOGI.C, που διοργανώνονται από την O.MIND CREATIVES και το περιοδικό Supply Chain & Logistics, στις 10-11 Μαΐου στο Porto Palace στην Θεσσαλονίκη και στις 24-25 Ιουνίου στο Athens Marriott στην Αθήνα.

Οι δύο εκδηλώσεις, που θα πλαισιωθούν και από εμπορική έκθεση, τελούν υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος και του Συνδέσμου Εξαγωγέων και στηρίζονται από το σύνολο των συλλογικών φορέων του κλάδου. Επιστημονικά υπεύθυνοι των πάνελ, εκτός του περιοδικού Supply Chain & Logistics, είναι οι ομάδες της Optilog Advisory Services, του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος – Τμήμα Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας, του ΙΜΕΤ/ΕΚΕΤΑ, της IN PRACTICE κ.ά.

Globally Connected Supply Chains_ 10-11 Μαΐου / Θεσσαλονίκη

Στις 10-11 Μαΐου, για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί ένα συνδυαστικό εκθεσιακό και συνεδριακό event με τη συμμετοχή του επιχειρηματικού κόσμου της Βόρειας Ελλάδας και των γειτονικών βαλκανικών χωρών. Στόχος της εκδήλωσης είναι να συγκεντρώσει περισσότερους από 1.500 προσκεκλημένους και 50 εκθέτες, με κεντρική θεματική τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Θεσσαλονίκη και η Βόρεια Ελλάδα στα επόμενα χρόνια, ως πρωταγωνιστής της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και των Logistics σε διεθνές επίπεδο. Στο επίκεντρο του συνεδρίου θα τεθούν οι «Διασυνδεδεμένες Εφοδιαστικές Αλυσίδες», ενώ ιδιαίτερη μνεία θα γίνει σε θέματα υποδομών, διασυνδεδεμένου λιμενικού δικτύου, εξαγωγικών επιχειρήσεων και πώς λειτουργεί η εφοδιαστική τους αλυσίδα κ.λπ.

Ήδη έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους οι CEOS όλων των λιμένων της Β. Ελλάδας: Θεσσαλονίκης, Αλεξανδρούπολης, Ηγουμενίτσας, Βόλου, χρήστες των λιμένων αλλά και εκπρόσωποι των Συνδέσμων Βιομηχανιών και Συνδέσμου Εξαγωγέων, για μια συζήτηση στρατηγικού επιπέδου.

Το event τιμά και η IRU με keynote speaker την κα Raluca Marian, Director EU Advocacy & General Delegate IRU, που θα συμμετάσχει στο Round Table Discussion Panel στα μέσα της πρώτης ημέρας (10 Μαΐου) με τίτλο “Strategic Discussion for Strategic Growth”.

Τη σκυτάλη θα πάρει η Optilog Advisory Services, με ένα πολύ ενδιαφέρον πάνελ, το απόγευμα της πρώτης ημέρας 10 Μαΐου, με τίτλο « Smart & Sustainable Supply chains», ενώ στις 11 Μαΐου, τη δεύτερη ημέρα, θα ξεκινήσει το πάνελ του ΔΙΠΕΑ, υπό τον τίτλο «Globally connected Supply Chains», όπου θα παρουσιαστούν cases και καλές πρακτικές για αλυσίδες αξίας που περνούν από τα λιμάνια, και θα ακολουθήσει το πάνελ του ΙΜΕΤ/ ΕΚΕΤΑ «Urban supply chains get smart and carbonate neutral»

Urban Connected Supply Chains_ 24-25 Ιουνίου / Αθήνα

Στις 24 & 25 Ιουνίου, στο ξενοδοχείο Marriott στην Αθήνα, θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη διοργάνωση των πολυσυνεδρίων LOGI.C, που αποτελεί το ετήσιο πολυθεματικό ραντεβού της αγοράς των Logistics. Η αλλαγή κουλτούρας στο “set up” των μεγάλων αστικών κέντρων και στην διακίνηση των προϊόντων σε συνάρτηση με τις τεχνολογικές εξελίξεις θα αποτελούν το επίκεντρο των παρουσιάσεων και ομιλιών του συνεδρίου. Στο συνέδριο της Αθήνας θα δοθεί έμφαση σε θέματα Scheduling vs Planning της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, αλλά και σε ζητήματα που αφορούν την προσαρμογή της Εφοδιαστικής Αλυσίδας στην εποχή του LOGISTICS 4.0.

Τα πολύ-συνέδρια LOGI.C για το 2022 αποτελούν την 13η κατά σειρά ετήσια διοργάνωση, όντας ένα από τα μεγαλύτερα συνεδριακά event στην χώρα για τον τομέα των Logistics και της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, με σταθερή παρουσία κάθε χρόνο, προσελκύοντας χιλιάδες σύνεδρους, επιχειρηματίες, στελέχη, ακαδημαϊκούς και πολιτειακούς φορείς.

Όλα αυτά τα χρόνια, στα συνέδρια LOGI.C έχουν παρουσιαστεί εκατοντάδες case studies, πλήθος μελετών και ερευνών, ενώ με τη συμβολή και συνδιοργάνωση καταξιωμένων επιχειρήσεων και επαγγελματικών φορέων η έννοια της «συνέργιας» στην διοργάνωση των θεματικών του συνεδρίου γίνεται πράξη. Η συμμετοχή στις εργασίες του συνεδρίου γίνεται με το αντίστοιχο κόστος της εγγραφής ή με προσωπική πρόσκληση που διατίθεται από τον διοργανωτή και τους χορηγούς.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.logisticsconferences.gr & στο 210-9010040. O.MIND CREATIVES

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image
Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!