Αναζήτηση

Image

Νέα Συνεδρίων

Ολοκληρώθηκαν τα πρώτα fully digital logistics conferences, LOGI.C 2020

Ολοκληρώθηκαν τα πρώτα fully digital logistics conferences, LOGI.C 2020
Τα digital LOGI.C 2020, διεξήχθησαν με απόλυτη επιτυχία, συγκεντρώνοντας το έντονο ενδιαφέρον του κλάδου, καθώς κατέγραψαν 708 εγγραφές online συνέδρων, και διατήρησαν σταθερά ενεργούς 270 συνέδρους καθ’ όλη τη διάρκεια των πάνελ, στις δύο ημέρες διεξαγωγής τους, την 1η και 2 Οκτωβρίου, στην Αθήνα, ακολουθώντας το καλό προηγούμενο της Θεσσαλονίκης, με 575 εγγραφές και πάνω από 300 ενεργούς συνέδρους.

Συνολικά, από τα LOGI.C 2020, που διεξήχθησαν για πρώτη φορά σε fully digital μορφή, από δύο πόλεις -Θεσσαλονίκη στις 17 & 18 Σεπτεμβρίου και Αθήνα στις 1 & 2 Οκτωβρίου- πέρασαν 60 ομιλητές, αναλύθηκαν 6 διαφορετικές θεματικές, ενώ τα υποστήριξαν πάνω από 30 συνολικά εταιρείες-χορηγοί.

Η διοργανώτρια εταιρεία O.MIND CREATIVES, και οι συνδιοργανωτές και συνεργάτες της, Operations Center και Optilog Advisory Services, εκτιμούν ότι δημιούργησαν γνώση και έδωσαν την απαραίτητη ώθηση στην αγορά για αντίστοιχες μελλοντικές δράσεις.

Η συστράτευση τόσων επιχειρήσεων από την πλευρά των χορηγών, στην digital αυτή προσπάθεια των διοργανωτών, είναι πρόδηλη της διάθεσης της αγοράς εφοδιαστικής αλυσίδας, να συνεχίσει να αναπτύσσεται και να προχωρά μπροστά σε κάθε συνθήκη, ακόμη και αυτήν που έχει δημιουργήσει η πανδημία του COVID-19. Αντίστοιχη και η βοήθεια στη διάδοση του μηνύματος των συνεδρίων, των συλλογικών Φορέων του κλάδου, που υποστήριξαν για άλλη μια φορά τα 8α ετήσια LOGI.C (και 12α στο σύνολό τους), όπως και η προσπάθεια των ομιλητών, που ετοίμασαν εξαιρετικές παρουσιάσεις.

Οι ερωτήσεις που δέχθηκαν από το κοινό οι ομιλητές καθ’ όλη τη διάρκεια των συνεδρίων, αλλά και οι ηλεκτρονικές επισκέψεις στα digital περίπτερα των χορηγών, αποδεικνύουν το ενδιαφέρον του κοινού για online συνέδρια. Από την πλευρά της, η διοργανώτρια εταιρεία O.MIND CREATIVES και το περιοδικό SC&L magazine, δεσμεύονται να συνεχίσουν, στο πεδίο αυτό της ενημέρωσης και διάχυσης γνώσης και ανανεώνουν το ραντεβού τους για τα επόμενα LOGI.C το 2021, παραμένοντας πάντα στη διάθεση όλων σας για παρατηρήσεις, προτάσεις, βελτιώσεις.

Το υλικό των digital LOGI.C 2020 παραμένει ενεργό για περαιτέρω on demand παρακολούθηση.

Δείτε περισσότερα στο logisticsconferences.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα


Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!