Αναζήτηση

Image

Νέα Συνεδρίων

«Εκπαίδευση και Τεχνολογία»: Μια εξαιρετικά επιτυχημένη ημερίδα από τον ΕΠΑΦΟ

«Εκπαίδευση και Τεχνολογία»: Μια εξαιρετικά επιτυχημένη ημερίδα από τον ΕΠΑΦΟ

31 Mαϊου 2024

Με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση περισσότερων από 250 ατόμων του χώρου της εκπαίδευσης και της τεχνολογίας, διοργανώθηκε η ημερίδα «Εκπαίδευση και Τεχνολογία» από την εταιρεία ΕΠΑΦΟΣ, μέλος του Ομίλου QUEST, στις 23 Μαΐου στο Ίδρυμα Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος.

Στόχος της ημερίδας ήταν να φέρει σε επαφή τους εκπαιδευτικούς οργανισμούς με τις πιο εξελιγμένες ψηφιακές λύσεις και πρακτικές που αναβαθμίζουν τη σύγχρονη διδασκαλία και μάθηση. Εκπρόσωποι 150 εκπαιδευτικών οργανισμών και πάνω από 70 συνεργάτες του ΕΠΑΦΟΥ έδωσαν το παρόν, επιβεβαιώνοντας το ενδιαφέρον του κόσμου της τεχνολογίας για την παροχή καινοτόμων εμπειριών στην εκπαίδευση.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με θερμούς χαιρετισμούς από τους διοργανωτές κ. Χρήστο Χαλδαιόπουλο (Chairman of the Board & CEO, EPAFOS) και Δηµήτρη Εφορακόπουλο (Chairman of the Board & CEO, Info Quest Technologies).

Ακολούθησαν ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις από καταξιωμένους ειδικούς της τεχνολογίας και της εκπαίδευσης, που ανέδειξαν σύγχρονες τάσεις και καίρια ζητήματα όπως η εύκολη online οργάνωση του εκπαιδευτηρίου, η εφαρμογή της Τεχνητής Νοημοσύνης στην εκπαίδευση, η ευαίσθητη σχέση των ανηλίκων με το Διαδίκτυο, καθώς και οι αναβαθμισμένες δυνατότητες των πιο εξελιγμένων διαδραστικών οθονών.

Οι συμμετέχοντες και συμμετέχουσες είχαν την ευκαιρία να διερευνήσουν καινοτόμα εργαλεία και στρατηγικές που έχουν σχεδιαστεί για τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών διδασκαλίας και μάθησης, διασφαλίζοντας ότι η εκπαίδευση εξελίσσεται ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της ψηφιακής εποχής.

Η εκδήλωση κορυφώθηκε με τη συγκινητική ομιλία του Παραολυμπιονίκη - Ironman Γιάννη Χατζήμπεη γύρω από τα «θαύματα» που μπορεί να δημιουργήσει η Δύναμη της Θέλησης.

Σχετικά με την EΠΑΦΟΣ

O ΕΠΑΦΟΣ δραστηριοποιείται στην παροχή λύσεων  και υπηρεσιών πληροφορικής και νεών τεχνολογιών, με έμφαση στον τομέα της εκπαίδευσης. Προσφέρει Ολοκληρωμένα Πληροφοριακά συστήματα εκπαιδευτικών οργανισμών με την πλατφόρμα 4Schools, λύσεις εποπτικών μέσων, όπως διαδραστικά και προβολικά συστήματα, ρομποτικά και τεχνολογικά εργαστήρια, tablets, πλατφόρμες με εκπαιδευτικό περιεχόμενο και παρέχει κάθε είδους υπηρεσία για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του εκπαιδευτικού οργανισμού. Από τον Μάιο 2023 ανήκει κατά 100% στον Όμιλο QUEST.

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!