Αναζήτηση

Image
Image

Νέα Συνεδρίων

23η Prodexpo: Η καρδιά του real estate “χτυπά” στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

23η Prodexpo: Η καρδιά του real estate “χτυπά” στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

10 Οκτωβρίου 2022

H αναδιαμόρφωση του κλάδου ακίνητης περιουσίας και η αναβάθμιση της Αθηναϊκής Ριβιέρας καθώς και οι παγκόσμιες τάσεις στο real estate,  θα βρεθούν στο επίκεντρο της Prodexpo που πραγματοποιείται  Δευτέρα 24 και την Τρίτη 25 Οκτωβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για 23η χρονιά στην Αθήνα.

Το μακροβιότερο συνέδριο για τον κλαδο της ακίνητης περιουσίας αναμένεται να συγκεντρώσει όλους τους σημαντικούς παίκτες της αγοράς της ακίνητης περιουσίας από την εγχώρια και διεθνή σκηνή και να  φιλοξενήσει περισσότερους από 80 ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μερικά από τα θέματα στα οποία θα επικεντρωθούν οι εργασίες του συνεδρίου είναι: οι κίνδυνοι και οι ευκαιρίες για τον ξενοδοχειακό κλάδο, πώς μπορεί η βιομηχανία ακινήτων να βοηθήσει τις πόλεις να χτίσουν την κλιματική τους ουδετερότητα, η αναβάθμιση του κλάδου της φιλοξενίας, η ανάπτυξη των πράσινων κτιρίων, η ανάγκη για χώρους γραφείων υψηλής τεχνολογίας, οι αλλαγές στο λιανικό εμπόριο σε έναν ψηφιακό κόσμο και η δημιουργία νέων ευέλικτων χώρων εργασίας.

Στο Συνέδριο θα συμμετέχουν από την πλευρά της Κυβέρνησης, ο Χρήστος Σταϊκούρας, Υπουργός Οικονομικών, ο Άκης Σκέρτσος, Υπουργός Επικρατείας και ο Ιωάννης Σμυρλής, Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας, Υπουργείο Εξωτερικών.

Στο πρόγραμμα του συνεδρίου συμμετέχουν στελέχη μεγάλων διεθνών εταιρειών και οργανισμών, όπως Foster + Partners, EBRD, GBCI Europe, GRESB, Avison Young, International Association of Department Stores, Streetsense και οι επικεφαλής των μεγαλύτερων εταιρειών ανάπτυξης και αξιοποίησης ακινήτων, όπως Dimand, Noval Property, PRODEA Investments, TEN BRINKE, Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου, Premia Properties, Hellenic Properties, Makt, IWG. Συμμετέχουν επίσης κορυφαίοι εκπρόσωποι μεγάλων ξενοδοχειακών αλυσίδων και τουριστικών επενδύσεων όπως Grivalia Hospitality, Brown Hotels, HotelBrain, Radisson Hotel Group, Marriott International,  Everty. Από τον χρηματοπιστωτικό κλάδο, συμμετέχουν υψηλόβαθμα στελέχη από την Τράπεζα της Ελλάδος, Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς, Alpha Αστικά Ακίνητα, Attica Bank Properties, doValue, QRes, Cerved. Το πρόγραμμα ολοκληρώνουν εκπρόσωποι μεγάλων συμβουλευτικών και δικηγορικών εταιρειών, μεταξύ των οποίων PwC, Arbitrage Real Estate, JLL-Αθηναϊκή Οικονομική, Danos/An alliance member of BNP Paribas R.E., American Appraisal (Hellas) Ltd, Solum|Primeyield, Koutalidis Law Firm, Bernitsas, Zepos & Yannopoulos κ.α

Για το αναλυτικό πρόγραμμα καθώς και περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image
Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!