Αναζήτηση

Image

Γενικά Άρθρα

GOLD βραβείο για τη Multitools στα EVENT AWARDS 2020

GOLD βραβείο για τη Multitools στα EVENT AWARDS 2020

Μεγάλη διάκριση για την εταιρεία διοργάνωσης εκδηλώσεων & virtual events solutions MULTITOOLS, στα Event Awards 2020 που διοργανώθηκαν από την Boussias Communications, καθώς απέσπασε χρυσό βραβείο (GOLD) στην κατηγορία “Virtual Events: virtual conferences”.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία τιμήθηκε με το χρυσό βραβείο – το οποίο μοιράστηκε με την συνεργάτιδα εταιρεία της DTMH Technologies για το content creation – για τη διοργάνωση του virtual event «EO Unlimited 2021 – Virtual Launch Party» με πελάτη τον Entrepreneurs Organization (EO) Greece.

Στο πλαίσιο της επίσημης ανακοίνωσης της βράβευσης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Θωμάς Κολοκυθάς επεσήμανε τη σημασία της βράβευσης σε μία ιδιαίτερα δύσκολη για τον κλάδο των events συγκυρία, και δήλωσε:

Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που ο Entrepreneurs Organization (EO) - ένα παγκόσμιο δίκτυο με περισσότερους από 14.000+ ιδιοκτήτες επιχειρήσεων με επιρροή μέσω 196 επιχειρήσεων σε 62 χώρες – επέλεξε εμάς για τη διοργάνωση της κορυφαίας περιφερειακής εκδήλωσής του, σχεδιασμένης από την τοπική επιτροπή (EO Greece). Το virtual event κατάφερε να εξυπηρετήσει όλους τους στόχους του πελάτη, δεδομένων των πολύ ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούσαν τον Μάϊο του 2020, ενώ επιπλέον εξυπηρέτησε και τους ιδιαίτερους στόχους της τοπικής επιτροπής όσο αφορά στην παρουσίαση της χώρας μας ως έναν απόλυτα ασφαλή προορισμό διακοπών και επιχειρηματικών επενδύσεων στην post-covid εποχή και με αφορμή την έναρξη της τουριστικής περιόδου μέσα στον Ιούνιο 2020.

Η ομάδα μας αντέδρασε άμεσα στα νέα δεδομένα, διερεύνησε τα best practices και τις βέλτιστες διαθέσιμες τεχνολογίες για τα Virtual Events και δημιούργησε μια παγκόσμια επιχειρηματική εμπειρία με «γεύση ελληνικού καλοκαιριού», με αισιόδοξες νότες και θετική διάθεση. Ακριβώς ό,τι χρειαζόταν το κοινό της εκδήλωσης εκείνη τη δύσκολη εποχή. Για το project αξιοποιήθηκε ο state-of-the-art εξοπλισμός του ιδιόκτητου Studio μας, το οποίο ήταν ήδη έτοιμο σε πλήρη λειτουργία για την παραγωγή ολοκληρωμένων virtual events. Αξιοποιήσαμε το know-how που έχουμε εδώ και χρόνια κατακτήσει και την έγκαιρη και αποτελεσματική προετοιμασία μας και καταφέραμε να σχεδιάσουμε ένα μοναδικό guest experience με την εφαρμογή ιδιαίτερα σύγχρονης τεχνολογίας, σε ένα διεθνές κοινό, υψηλών απαιτήσεων (Entrepreneurs), ικανοποιώντας στο μέγιστο τους αρχικούς στόχους του πελάτη. Ευχαριστούμε πολύ τον θεσμό των Event Awards που αναγνώρισε την ετοιμότητα, τη δημιουργικότητα και τον επαγγελματισμό μας”.

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα


Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!