Αναζήτηση

Image
Image

Κλαδικά Νέα

Τον Αντώνη Κούρτη και τον αείμνηστο Αλέξανδρο Μπακατσέλο τίμησε η διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo

Τον Αντώνη Κούρτη και τον αείμνηστο Αλέξανδρο Μπακατσέλο τίμησε η διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo

25 Ιανουαρίου 2023

Δύο εμβληματικούς προέδρους της ΔΕΘ, τον Αντώνη Κούρτη και τον αείμνηστο Αλέξανδρο Μπακατσέλο, τίμησε η διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo κατά την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης της πίτας, παρουσία των αρχών και των φορέων της πόλης. Μάλιστα, μετά από απόφαση του δ.σ. της εταιρείας, δύο αίθουσες του Συνεδριακού Κέντρου «Ι. Βελλίδης» θα λάβουν τα ονόματά τους.

Ο Αντώνης Κούρτης, ο μακροβιότερος βάσει του αριθμού των θητειών πρόεδρος της ΔΕΘ, άφησε έντονο το αποτύπωμά του στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας –ήταν ο άνθρωπος που, μεταξύ άλλων, ολοκλήρωσε το εκθεσιακό κέντρο στο Μαρούσι- όπως επισήμανε ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo, κ. Τάσος Τζήκας, που του μετέφερε το μεγάλο «ευχαριστώ» της οικογένειας της Έκθεσης. Παραλαμβάνοντας την τιμητική πλακέτα ο κ. Κούρτης σημείωσε πως η ΔΕΘ ξεκίνησε με μία διοργάνωση και έφτασε να αναπτύξει μια σειρά κλαδικών εκθέσεων, ενώ τόνισε πως η Έκθεση έχει εξελιχθεί σημαντικά και με τη σημερινή διοίκηση. Σημείωσε πάντως πως οι πολίτες της Θεσσαλονίκης αγαπούμε μεν την ΔΕΘ, αλλά δεν της δίνουμε τη σημασία που πρέπει.

5

Την τιμητική πλακέτα για τον αείμνηστο Αλέξανδρο Μπακατσέλο, τον άνθρωπο που ήταν πρωτεργάτης στην ανέγερση του Συνεδριακού Κέντρου «Ι. Βελλίδης», αλλά και στη δρομολόγηση της κατασκευής του εκθεσιακού κέντρου στο Μαρούσι, παρέλαβε η οικογένειά του, οι γιοι του Νικόλας και Γιώργος Μπακατσέλος και η σύζυγός του, Πολυτίμη Μπακατσέλου.

«Ο Αλέξανδρος Μπακατσέλος έβαλε τη σφραγίδα του στην πορεία της Έκθεσης, αλλά και της πόλης. Αγαπούσε τη Θεσσαλονίκη και ήταν ένας πραγματικός ευπατρίδης» τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo, κ. Κυριάκος Ποζρικίδης.

6

Ο Νικόλας Μπακατσέλος από την πλευρά του σημείωσε εμφανώς συγκινημένος πως ο πατέρας του πίστεψε στον θεσμό της ΔΕΘ και προσπάθησε με όλες του τις δυνάμεις να τον ενισχύσει.

Τη σημαντική οφειλή της Έκθεσης τόσο στον Αντώνη Κούρτη όσο και στον Αλέξανδρο Μπακατσέλο υπογράμμισε με τη σειρά του ο γενικός διευθυντής της ΔΕΘ-Helexpo, κ. Αλέξης Τσαξιρλής.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης η διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo προχώρησε σε έναν σύντομο απολογισμό του 2022, αναφερόμενη στις επιτυχημένες εκθεσιακές της διοργανώσεις, ενώ περιέγραψε συνοπτικά τα πρώτα εκθεσιακά βήματα του νέου έτους. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην ανάπλαση του εκθεσιακού κέντρου, η οποία, όπως ανέφερε ο κ. Τζήκας, είναι ένα δείγμα του τι μπορεί να κάνει η πόλη όταν ενώνεται.

Έργο προορισμένο να συμβάλλει στην αναβάθμιση της καθημερινής ποιότητας ζωής των πολιτών και την αναπτυξιακή προοπτική της ΔΕΘ-Helexpo χαρακτήρισε την ανάπλαση ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας Θράκης), κ. Σταύρος Καλαφάτης, ανεβαίνοντας στο βήμα της εκδήλωσης. Από την πλευρά του ο γενικός γραμματέας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, κ. Δημήτρης Γαλαμάτης, τόνισε πως διαχρονικά η ΔΕΘ ήταν σημείο συμφωνίας των ανθρώπων της πόλης. Η αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, κα Μελίνα Δερμετζοπούλου, έδωσε τα εύσημα στους εργαζομένους και τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo, σημειώνοντας πως δεν είναι μια απλή εταιρεία, αλλά μια εταιρεία που απαρτίζεται από τους φορείς της πόλης.

Στη στενή συνεργασία με τη ΔΕΘ-Helexpo αναφέρθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας, σημειώνοντας πως ο δήμος επενδύει στις συνεργασίες.

Η τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, κα Κατερίνα Νοτοπούλου, συνεχάρη τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo για την πολυετή επιμονή της σε ένα κοινό όραμα για την πόλη.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων της ΔΕΘ-Helexpo, κ. Παναγιώτης Χατζηιωάννου, μεταφέροντας τη δέσμευση του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας για μια ακόμα πιο δυναμική πορεία.

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!