Στον αέρα το website της Ελληνικής Ένωσης Εταιρειών Ενοικίασης Εξοπλισμού Εκδηλώσεων

Στον αέρα το website της Ελληνικής Ένωσης Εταιρειών Ενοικίασης Εξοπλισμού Εκδηλώσεων

16 Φεβρουαρίου 2021

Η Ελληνική Ένωση Εταιρειών Ενοικίασης Εξοπλισμού Εκδηλώσεων (HERCA) ιδρύθηκε το 2020 με τη φιλοδοξία να γίνει ο κοινός τόπος και ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των εταιρειών ενοικίασης εξοπλισμού για events, συναυλίες, συνέδρια, τηλεοπτικές και γενικότερα παραγωγές στο χώρο του πολιτισμού, του θεάματος και των κοινωνικών εκδηλώσεων. Πλέον, είναι στον αέρα και η επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης.

Όπως αναφέρεται και στη σχετική ανακοίνωση, σκοπός της σελίδας είναι να δώσει πληροφορίες στους επισκέπτες για το έργο και τους σκοπούς της Ένωσης και να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο για τα μέλη, στην μεταξύ τους επικοινωνία και ενημέρωση.

Μέλη της Ένωσης μπορούν να γίνουν εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα του θεάματος (συναυλίες, φεστιβάλ, κινηματογραφικές, θεατρικές, τηλεοπτικές και διαφημιστικές παραγωγές), στον τομέα των events (πολιτικές και κοινωνικές εκδηλώσεις), των συνεδρίων και γενικότερα στη βιομηχανία του πολιτισμού και του τουρισμού και παρέχουν υπηρεσίες με την ενοικίαση μουσικών οργάνων, ηχητικού και φωτιστικού εξοπλισμού, εξεδρών, μεταλλικών ικριωμάτων, κερκίδων, τεντών, στεγάστρων, επίπλων, τραπεζοκαθισμάτων, εξοπλισμού catering κ.λπ.

Δείτε περισσότερα στο herca.gr

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα


Εκτύπωση   Email