Αισιόδοξος για "σχετική κανονικότητα" στην επόμενη ΔΕΘ ο κ. Ποζρικίδης

Αισιόδοξος για "σχετική κανονικότητα" στην επόμενη ΔΕΘ ο κ. Ποζρικίδης

22 Φεβρουαρίου 2021

Για τον προγραμματισμό διοργάνωσης της επόμενης ΔΕΘ μίλησε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη και τον Δημήτρη Διαμαντίδη ο Κυριάκος Ποζρικίδης, Διευθύνων Σύμβουλος του εθνικού εκθεσιακού φορέα ΔΕΘ – HELEXPO.

«Ελπίζουμε να πάμε σε μια σχετική κανονικότητα, να ξεκινήσουμε με την 85η, την περσινή που την μεταφέραμε για φέτος και να ξεκινήσει η σεζόν από τον Σεπτέμβριο, ώστε να μπορούμε να διοργανώσουμε και τις εκθέσεις και τα συνέδρια. Ο κλάδος έχει μεγάλη ζημιά. Η ζημιά σε παγκόσμιο επίπεδο ξεπερνά τα 200 δισ.» τόνισε ο κ. Ποζρικίδης.

Αναφορικά με τα ψηφιακά γεγονότα που θα φιλοξενηθούν στην έκθεση, ο κ. Ποζρικίδης είπε πως «τα ψηφιακά γεγονότα θα γίνουν, μπήκαν στη ζωή μας και μπήκαν λίγο βίαια νομίζω. Θα παίξουν ρόλο αλλά θα είναι συμπληρωματικός. Πλέον, πιστεύω θα έχουμε και υβριδικά γεγονότα και ψηφιακές υπηρεσίες διευκόλυνσης για επισκέπτες και εκθέτες».

Μετά την ΔΕΘ του Σεπτεμβρίου ο κ. Ποζρικίδης είπε πως προγραμματίζονται τα εξής: «Ξεκινάμε 11 Σεπτεμβρίου με τη ΔΕΘ με τιμώμενη χώρα την Γαλλία, τέλος Σεπτεμβρίου έχουμε μετακινήσει την  Ζωοτεχνία, μετά έχουμε την Beyond που θα είναι το πρώτο λανσάρισμά της - αφορά το μέλλον, ουσιαστικά. Μετά, την Κόσμημα, τη Philoxenia, τη Hotelia και την Art Thessaloniki μαζί με την Έκθεση Βιβλίου».

«Νομίζω η ελπίδα τώρα είναι οι εμβολιασμοί, να υπάρξει ανοσία και να μπορέσουμε να πάμε σε μια κανονικότητα, έστω το 2022», πρόσθεσε.

Δείτε περισσότερα στο www.rthess.gr

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα


Εκτύπωση   Email