Αναζήτηση

Image

Εκθεσιακά Νέα

Στις 24 - 26 Μαΐου 2024 η 3η διεθνής έκθεση «ASCEN.TEC / Τεχνολογίες Ανελκυστήρων»

Στις 24 - 26 Μαΐου 2024 η 3η διεθνής έκθεση «ASCEN.TEC / Τεχνολογίες Ανελκυστήρων»

25 Μαϊου 2023

Στις 24 26 Μαΐου 2024 θα πραγματοποιηθεί η 3η διεθνής έκθεση «ASCEN.TEC / Τεχνολογίες Ανελκυστήρων», στο εκθεσιακό κέντρο MEC στην Παιανία.

Η έκθεση που κατάφερε να γίνει σημείο αναφοράς για τον κόσμο των ανελκυστήρων, επιστρέφει ακόμη πιο αναβαθμισμένη για να αναδείξει έναν σύγχρονο, δυναμικό, αλλά και ιδιαίτερα κρίσιμο και ευαίσθητο κλάδο, ο οποίος άπτεται της σωματικής ακεραιότητας και της ασφάλειας των ανθρώπων.

Φορείς και αγορά αγκάλιασαν τις δύο προηγούμενες διοργανώσεις και στήριξαν από την πρώτη στιγμή την πρωτοβουλία της Τεχνοεκδοτική / TPress, η οποία παρά τις δυσκολίες διοργάνωσε εκθέσεις αντάξιες του κλάδου. Στόχος, πλέον, είναι το 2024 η δυναμική αυτή να αποτελέσει τη βάση ώστε η ASCEN.TEC να παγιωθεί στη συνείδηση όλων ως η έκθεση-θεσμός από την οποία δεν πρέπει να λείπει κανείς.

Κατασκευαστές, εισαγωγείς και αντιπρόσωποι ανελκυστήρων, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα βρίσκονται εκεί για να παρουσιάσουν και να ενημερώσουν για κάθε νέα λύση και καινοτομία που μπορεί να προσφέρει σήμερα ένας κλάδος που εξελίσσεται τεχνολογικά ραγδαία. Την ίδια ώρα επιχειρηματίες, φορείς, επιστήμονες, τεχνικοί και φυσικά η Πολιτεία θα αναλύσουν τις απόψεις τους, θα παρουσιάσουν το έργο τους, θα αναδείξουν τα προβλήματα του χώρου και θα προτείνουν λύσεις μέσα από το παράλληλο τριήμερο ASCEN.TEC Forum.

Μπορείτε να δείτε τις κατηγορίες στις οποίες δραστηριοποιούνται οι εταιρείες που μπορούν να συμμετέχουν στην έκθεση εδώ.

Μπορείτε να δείτε τις κατηγορίες των επισκεπτών στις οποίες απευθύνεται η έκθεση εδώ.

Η είσοδος στην έκθεση είναι ελεύθερη.

tpresslogo

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!