Αναζήτηση

Image

Εκθεσιακά Νέα

Σημείο επανασύνδεσης της αγοράς αποτέλεσε η «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics - Cargo Truck & Van Expo» 2021

Σημείο επανασύνδεσης της αγοράς αποτέλεσε η «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics - Cargo Truck & Van Expo» 2021

6 Οκτωβρίου 2021

Με μεγάλη επιτυχία, αυστηρή τήρηση όλων των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας, και 10.800 επισκέπτες συνολικά και τις τρεις ημέρες λειτουργίας της, ολοκληρώθηκε η 8η διοργάνωση της έκθεσης «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» – «Cargo Truck & Van Expo», από την O.MIND CREATIVES, λαμβάνοντας τα εύσημα από εκθέτες και επισκέπτες, καθώς ήταν η πρώτη Β2Β έκθεση με φυσική παρουσία πέραν της ΔΕΘ, έπειτα από 1,5 χρόνο, αποτελώντας ουσιαστικά το reunion της αγοράς.

Την Έκθεση στήριξε με την παρουσία της εμπράκτως η κεντρική Πολιτεία, με τον Υπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη και τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών & Επενδύσεων κ. Νίκο Παπαθανάση που τέλεσαν τα εγκαίνια της έκθεσης την πρώτη ημέρα λειτουργίας της, να εξαίρουν την προσπάθεια να μην σταματήσει ο εκθεσιακός κλάδος, δίνοντας συγχαρητήρια σε διοργανωτές και εκθέτες για την συμμετοχή, ώστε να επανεκκινηθεί με φυσιολογικούς όρους η επιχειρηματικότητα. Ανακοίνωσαν μάλιστα μια σειρά επενδυτικών προγραμμάτων και θεσμικών παρεμβάσεων βελτίωσης του νομοθετικού έργου που αφορά στην αγορά, το αμέσως επόμενο διάστημα, ώστε να στηριχθεί περαιτέρω ο κλάδος που καταφέρνει να συμμετέχει κατά 9% στο ΑΕΠ.

Όλοι οι συμμετέχοντες έδωσαν συγχαρητήρια τόσο για την τήρηση των μέτρων, δηλώνοντας ασφαλείς να βρίσκονται και να εκθέτουν σε αυτές τις συνθήκες, όσο και για την ευκαιρία που τους δόθηκε για την επιστροφή σε μια νέας μορφής κανονικότητα, που τους επέτρεψε να ξαναδούν και να συνομιλήσουν από κοντά με πελάτες, προμηθευτές, συνεργάτες και επαγγελματικούς φίλους από την ευρύτερη αγορά της αλυσίδας εφοδιασμού, με την 8η έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» – «Cargo Truck & Van Expo», πραγματικά να εγκαινιάζει την εκθεσιακή σεζόν, φέρνοντας κοντά τον κόσμο της βιομηχανίας με τον κόσμο των logistics και του επαγγελματικού αυτοκινήτου. Όλοι ανεξαιρέτως οι συμμετέχοντες εκφράστηκαν θετικότατα για το υψηλό επίπεδο των στοχευμένων επισκεπτών, που τους επισκέφθηκαν.

Σημαντική ήταν η συμμετοχή και των θεσμικών εκπροσώπων στην φετινή έκθεση, καθώς την επισκέφθηκαν και συνομίλησαν επί μακρόν με όλους τους εκθέτες, η νέα Γενική Γραμματέας Βιομηχανίας κα Θέμιδα Ευτυχίδου, μαζί με τον επικεφαλής της Επιτροπής για την Εφοδιαστική Αλυσίδα, κ. Θανάση Ζηλιασκόπουλο, ενώ οι Γενικοί Γραμματείς Λιμένων – Λιμενικής Πολιτικής & Αιγαίου, κ.κ. Κυριαζόπουλος και Κουτουλάκης αντίστοιχα, αλλά και ο Γενικός Γραμματέας Μεταφορών ΥΠΥΜΕ κ. Ιωάννης Ξιφαράς, συμμετείχαν στις συνεδριακές εκδηλώσεις LOGI.C events, οι οποίες επίσης παρουσίασαν μεγάλο ενδιαφέρον με πάνω από 500 άτομα να τις παρακολουθούν με φυσική παρουσία, και αντίστοιχο αριθμό online κοινού να επιλέγει την Livestreaming μετάδοση μέσω της πλατφόρμας Eventora.

Κατά την διάρκεια των 3 εκθεσιακών ημερών, υψηλού επιπέδου επισκέπτες από το εμπόριο, τη βιομηχανία και την επιχειρηματικότητα, είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν 140 εκθέτες από όλο το φάσμα της εφοδιαστικής αλυσίδας, των logistics, των εμπορευματικών μεταφορών, της συσκευασίας, και του επαγγελματικού οχήματος, επιτυγχάνοντας στοχευμένες εμπορικές συνεργασίες. Τα επιτυχημένα για όλους αποτελέσματα της έκθεσης αναδεικνύουν την σημασία της ίδιας της αγοράς στην οποία όλοι μαζί, διοργανωτές και εκθέτες, επενδύουν, πιστεύοντας ακράδαντα στη δυναμική και τις προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξής της.

Εκθέτες, επισκέπτες και διοργάνωση ανανέωσαν το εκθεσιακό ραντεβού τους για το φθινόπωρο του 2023 στην 9η οργάνωση της έκθεσης «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» – «Cargo Truck & Van Expo».

Βρείτε εδώ την πλήρη ατζέντα με όλες τις εκθέσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα!

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image
Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!