Αναζήτηση

Image

Εκθεσιακά Νέα

Πάνω από 50.000 επισκέπτες στην ΟΠΑΠ MARATHON EXPO 2022

Πάνω από 50.000 επισκέπτες στην ΟΠΑΠ MARATHON EXPO 2022

30 Νοεμβρίου 2022

Το Σάββατο 12 Νοέμβριου, ύστερα από ένα πλούσιο τετραήμερο πολυποίκιλων δράσεων, ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία η ΟΠΑΠ MARATHON EXPO 2022, μια ξεχωριστή διοργάνωση με παγκόσμια απήχηση η οποία απευθύνεται στους λάτρεις του αθλητισμού, του ευ ζην και αποτελεί ορόσημο για την παγκόσμια δρομική κοινότητα.

Η ΟΠΑΠ MARATHON EXPO 2022, υποδέχτηκε από τις 9 έως και τις 12 Νοεμβρίου, στο Κλειστό Γήπεδο του Π. Φαλήρου, πλήθος κόσμου που ξεπέρασε κατά πολύ τους 50.000 επισκέπτες και φιλοξένησε περισσότερες από 180 μεγαλύτερες και μικρότερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του αθλητισμού, της υγείας, της διατροφής και της αποκατάστασης.

Η ΟΠΑΠ MARATHON EXPO αποτελεί πλέον θεσμό και είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον Αυθεντικό Μαραθώνιο, ένα αθλητικό και συνάμα πολιτιστικό γεγονός παγκοσμίου φήμης και απήχησης.Χιλιάδες δρομείς έλαβαν μέρος στον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο και όλοι έδωσαν το παρόν στον εκθεσιακό χώρο καθώς αποτελεί πρώτο σταθμό των συμμετεχόντων ώστε να παραλάβουν τον εξοπλισμό τους.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της έκθεσης, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλους τους σημαντικούς δρομικούς αγώνες που διοργανώνονται από κρατικούς αλλά και ιδιωτικούς φορείς, τόσο στην Ελλάδα, όσο στο εξωτερικό ενώ πληθώρα παράλληλων δράσεων πραγματοποιήθηκαν εντός και εκτός του εκθεσιακού χώρου οι οποίες άφησαν το στίγμα τους και προσέδωσαν έναν δυναμικό χαρακτήρα σε αυτή τη μεγαλειώδη διοργάνωση που έκλεψε τις εντυπώσεις.

Η ΟΠΑΠ MARATHON EXPO 2022, η σημαντικότερη γιορτή του αθλητισμού που τελεί υπό τη διοργάνωση του ΣΕΓΑΣ και της Περιφέρειας Αττικής, ενώ την άρτια παραγωγή της διαχειρίζεται η εταιρεία Be Best, αυτή τη χρονιά είχε μεγάλο ονομαστικό χορηγό τον ΟΠΑΠ και η συμβολή όλων των συντελεστών ήταν καθοριστική για την απόλυτη επιτυχία που γνώρισε η διοργάνωση για ακόμη μία χρονιά καθώς έκλεισε με ρεκόρ συμμετοχών.

Η γιορτή του αθλητισμού συνεχίζεται και το 2023 με την επερχόμενη έκθεση του Ημιμαραθωνίου που θα πραγματοποιηθεί 17 με 19 Μαρτίου 2023 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Όλοι οι κορυφαίοι θα δώσουν το παρόν γι’ αυτό μείνετε συντονισμένοι και ας μη λείψει κανείς.

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!