Αναζήτηση

Image

Εκθεσιακά Νέα

Πανέτοιμη να υποδεχτεί ξανά το F&B industry, η FOODTECH 2021

Πανέτοιμη να υποδεχτεί ξανά το F&B industry, η FOODTECH 2021

10 Νοεμβρίου 2021

Λίγες ημέρες μόνο έμειναν για το μεγάλο ραντεβού της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών στη χώρα μας! Με πάνω από 120 εκθέτες, ένα δυναμικό πρόγραμμα B2B συναντήσεων με στοχευμένους hosted buyers, έξι μεγάλους θεματικούς τομείς, και workshops από experts της αγοράς, η FOODTECH 2021 είναι πανέτοιμη να καλωσορίσει τους επαγγελματίες του κλάδου ξανά και να αποτελέσει το κέντρο καινοτομιών και τεχνολογικών εξελίξεων. Παράλληλα, η διεξαγωγή της μαζί με την ΑRΤΟΖΑ, δημιουργεί τις προΰποθέσεις για μεγιστοποίηση της επισκεψιμότητας της FOODTECH και την καθιστά το σημαντικότερο εμπορικό forum για τον εκσυγχρονισμό του F&B industry.

Παρά τις μεγάλες αντοχές που επέδειξαν τα Τροφίμα και Ποτά στις δύσκολες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία στη χώρα μας, η προσαρμογή στην καινοτομία και ο συνεχής εκσυγχρονισμός των επιχειρήσεων του κλάδου για την παραγωγή ασφαλών και ποιοτικών προϊόντων εξακολουθεί να αποτελεί μονόδρομο. H FOODTECH 2021 η οποία είναι 100% στοχευμένη στις τεχνολογίες αιχμής για την παραγωγή και συσκευασία Τροφίμων και Ποτών, έρχεται να καλύψει την ανάγκη αυτή.

Οι εταιρείες –leader στον χώρο θα είναι εδώ

Σίγουρη ότι θα αποτελέσει και πάλι το σημαντικότερο εμπορικό γεγονός, κομβικό σημείο συνάντησης και κέντρο επενδυτικών επιλογών για τον κλάδο, η προμηθευτική αγορά στηρίζει την διοργάνωση της έκθεσης με την αθρόα συμμετοχή της.

Δείτε αναλυτικά την λίστα εκθετών εδώ

Μία covid-free έκθεση

H διοργανώτρια εταιρεία θα επιτρέψει την είσοδο στην έκθεση μόνο στους κατόχους Green Pass, εφαρμόζοντας πιστά όλες τις οδηγίες και τους όρους του σχετικού υγειονομικού πρωτοκόλλου που αφορούν τη λειτουργία των εμπορικών εκθέσεων.

Δείτε αναλυτικά το πρωτόκολλο λειτουργίας εδώ

Δυναμική διαφημιστική προβολή

Με μία διαφημιστική προβολή στο ραδιόφωνο διάρκειας 1,5(!) μήνα και στην τηλεόραση διάρκειας 3 εβδομάδων, αλλά και μία digital καμπάνια 4 μηνών η επισκεψιμότητα είναι διασφαλισμένη.

Aναλύοντας την επόμενη ημέρα του f&b industry

Στο stage τoυ FOODTECH Workshops & Seminars στο Hall 1 θα πραγματοποιηθούν ομιλίες από στελέχη του κλάδου, experts της αγοράς και εκπροσώπους θεσμικών φορέων, οι οποίες θα πραγματεύονται τα πιο επίκαιρα ζητήματα που απασχολούν το f&b industry. >

Eπιδείξεις και διαγωνισμοί για τον τομέα του κρέατος

Όλες οι νέες τάσεις στο κρεοπωλείο, σύγχρονοι εξοπλισμοί και τεχνικές, καθώς και διαγωνισμός κρεοτεχνίας, θα πρωταγωνιστήσουν μεταξύ άλλων, στα FOODTECH Workshops, που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της έκθεσης στο stage του Hall 1.>

FOODTECH Digital: Μία αξιόπιστη ψηφιακή πλατφόρμα

Παράλληλα με την φυσική έκθεση θα λειτουργήσει και μία ψηφιακή πλατφόρμα, μέσω της οποίας ιδιοκτήτες και σημαντικά στελέχη από όλο το φάσμα των παραγωγικών και εμπορικών επιχειρήσεων του κλάδου τροφίμων και ποτών, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που δεν θα καταφέρουν να παραβρεθούν στην έκθεση θα μπορούν να πραγματοποιήσουν b2b meetings μέσω video call ή online chat με τους εκθέτες της.

Μεγάλη κλήρωση με δώρο ένα επαγγελματικό Van RENAULT

Όλοι οι επαγγελματίες επισκέπτες θα μπουν σε κλήρωση για να κερδίσουν ένα επαγγελματικό Renault Express Van. Δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση θα έχουν οι επισκέπτες που θα συμπληρώσουν το σχετικό κουπόνι στο περίπτερο της RENAULT στο Hall 3.

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image
Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!