Αναζήτηση

Image

Εκθεσιακά Νέα

Mostra Rota & Δωρέκθεση έρχονται πιο δυναμικές από ποτέ, στις 25-28 Ιανουαρίου 2024

Mostra Rota & Δωρέκθεση έρχονται πιο δυναμικές από ποτέ, στις 25-28 Ιανουαρίου 2024

19 Ιανουαρίου 2024

Οι πιο ολοκληρωμένες εκθέσεις για τα εποχιακά είδη και τα είδη σπιτιού, διακόσμησης και δώρων, για άλλη μια φορά, υποδέχονται τους επαγγελματίες της αγοράς στο υπερσύγχρονο Metropolitan Expo, και γίνονται το απόλυτο σημείο συνάντησης για τον ευρύτερο κλάδο.

Η Mostra Rota είναι η καθιερωμένη εδώ και χρόνια στην αγορά εμπορική έκθεση για τα είδη σπιτιού, την εσωτερική και εποχιακή διακόσμηση, τα γυαλικά και τα φωτιστικά, ενώ η Δωρέκθεση είναι η γεμάτη καινοτομίες εμπορική έκθεση για τα δώρα, τα εποχιακά είδη, τα είδη βιβλιοπωλείου και τα παιχνίδια.

Και οι δύο εκθέσεις αποτελούν παράλληλα ένα ισχυρό επαγγελματικό εργαλείο για όλους τους επισκέπτες που αναζητούν τους νέους τους προμηθευτές. Οι εκθέτες τους παρουσιάζουν προϊόντα με υψηλή αισθητική από κάθε γωνιά του κόσμου, συνδυάζοντας στοιχεία πολιτισμικής κληρονομιάς αλλά και τις σύγχρονες τάσεις.

dorekthesi 728x90 gr

Έτσι, οι δύο εκθέσεις παρέχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα του κλάδου και της αγοράς και ενθαρρύνουν τις συνεργασίες και την επιχειρηματική δικτύωση.

Εξυμνώντας τη δημιουργικότητα και την εξωστρεφή επιχειρηματικότητα, μέσα σε μια ευχάριστη και εορταστική ατμόσφαιρα, οι Mostra Rota και Δωρέκθεση ανοίγουν νέους δρόμους και γίνονται το γεγονός της χρονιάς για ολόκληρη την αγορά. Στις 25-28 Ιανουαρίου 2024, γίνεστε μέρος ενός θαυμαστού εμπορικού κόσμου γεμάτου χιλιάδες εμπορικές ευκαιρίες!

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!