Μόνο για εμβολιασμένους η είσοδος στη φετινή ΔΕΘ

Μόνο για εμβολιασμένους η είσοδος στη φετινή ΔΕΘ

15 Ιουνίου 2021

Μόνο σε όσους έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους κατά του κορωνοϊού θα είναι προσβάσιμη η φετινή, 85η ΔΕΘ, καθιστώντας την την πρώτη Covid Free έκθεση στην Ευρώπη.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, από την ειδική έκθεση αμυντικής βιομηχανίας DEFEA - Defence Exhibition Athens, οι εμπορικές εκθέσεις στην Ελλάδα ανοίγουν επίσημα τις πόρτες τους την 1η Σεπτεμβρίου για να υποδεχθούν τόσο την εγχώρια όσο και τη διεθνή επιχειρηματική κοινότητα.

Κληθείς να σχολιάσει τις ανακοινώσεις του υπουργού Ανάπτυξης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΘ - Helexpo, Κυριάκος Ποζρικίδης, επισήμανε στη Voria.gr: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συγκεκριμένη εξέλιξη, αφού όπως όλα δείχνουν η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης είναι η πρώτη έκθεση στην Ευρώπη που θα λειτουργήσει και πάλι, μετά την έναρξη της πανδημίας».

Σημειώνεται ότι πέρυσι η Έκθεση δεν πραγματοποιήθηκε λόγω της πανδημίας και στη θέση της διοργανώθηκε το Thessaloniki Helexpo Forum.

* Σε μετέπειτα διευκρινιστικές του δηλώσεις, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΘ σημείωσε ότι η 85η ΔΕΘ θα είναι και για εκείνους που έχουν ήδη νοσήσει και έχουν αντισώματα.

Πηγή: www.voria.gr

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Image

Οδηγός Αγοράς

Image

Πιο πρόσφατα

Image
Image

Εκτύπωση   Email