Αναζήτηση

Εκθεσιακά Νέα

Μετάθεση ημερομηνιών για την 47η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς

Μετάθεση ημερομηνιών για την 47η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς

8 Απρλίου 2022

Η 47η Διεθνής Έκθεση Γούνας Καστοριάς (KIFF) επαναπρογραμματίστηκε για τις 25-28 Αυγούστου 2022.

Με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού ελληνικών και ξένων επιχειρήσεων γουνοποιίας, η 47η Διεθνής Έκθεση Γούνας Καστοριάς θα ανοίξει τις πύλες της 25-28 Αυγούστου 2022, προσφέροντας στους Εκθέτες την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις νέες συλλογές τους για την 22η χειμερινή σεζόν, σε ένα εκθεσιακό γεγονός που προσελκύει εκατοντάδες εμπορικούς αγοραστές από τις πιο σημαντικές αγορές γούνας παγκοσμίως.

Σε διεθνές σταυροδρόμι επιχειρηματικής δραστηριότητας θα μετατραπεί το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Καστοριάς, μετά από δύο χρόνια υποχρεωτικής παύσης, λόγω της πανδημίας Covid-19. Σύμφωνα με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, οι εμπορικοί αγοραστές θα μπορούν να προμηθεύονται προϊόντα απευθείας από το μοναδικό κέντρο παραγωγής γούνας του δυτικού κόσμου,την Καστοριά, επιλέγοντας από μια μεγάλη γκάμα έτοιμων γούνινων και δερμάτινων ενδυμάτων για άνδρες και γυναίκες, όπως καθώς και ενδύματα κατασκευασμένα από συνδυασμό αυτών και άλλων υλικών. Διατίθενται επίσης γούνινες πλάκες όλων των ποιοτήτων σε μοντέρνα χρώματα, δέρματα γούνας, αξεσουάρ γούνας, φόδρες και εξοπλισμός ραπτικής γούνας.

Περίπου 6.000 εμπορικοί αγοραστές προσκαλούνται στην 47η έκδοση μέσω ενημερωτικού δελτίου που αποστέλλεται από τους διοργανωτές σε λογαριασμούς email από τη συνεχώς ενημερωμένη βάση δεδομένων του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς. Παράλληλα, οι Εκθέτες προβάλλουν δείγματα από τις συλλογές τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Έκθεσης Γούνας (Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn), που έχουν χιλιάδες followers σε δεκάδες χώρες.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.furfairkastoria.com

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image
Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Please enable the javascript to submit this form

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!