Αναζήτηση

Image

Εκθεσιακά Νέα

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε η Dental Expo Θεσσαλονίκη 2023

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε η Dental Expo Θεσσαλονίκη 2023

11 Μαϊου 2023

Η κλαδική έκθεση οδοντιατρικών - οδοντοτεχνικών ειδών στην Ελλάδα, Dental Expo, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 06 και Κυριακή 07Μαΐου 2023 στο εκθεσιακό κέντρο ΔΕΘ HELEXPO, στη Θεσσαλονίκη, στο περίπτερο 16, και ο απολογισμός της έκθεσης έκλεισε με θετικό πρόσημο σε ότι αφορά την ανταπόκριση των επαγγελματιών του κλάδου.

Στην Dental Expo 2023 συμμετείχαν 44 εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο Οδοντιάτρων και των Οδοντοτεχνιτών, με στόχο την ενημέρωση των επαγγελματιών του κλάδου για όλες τις τις παγκόσμιες εξελίξεις του κλάδου, την προβολή των νέων ψηφιακών τεχνολογιών και την παρουσίαση καινοτόμων οδοντιατρικών και οδοντοτεχνικών προϊόντων.

3R1A1077Σε ό,τι αφορά την επισκεψιμότητα καταγράφηκαν χιλιάδες επαγγελματίες οδοντίατροι και οδοντοτεχνίτες, καθώς και πλήθος σπουδαστών των οδοντιατρικών και οδοντοτεχνικών σχολών της χώρας.

Αρωγός της έκθεσης ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εμπόρων Εισαγωγέων Οδοντιατρικών - Οδοντοτεχνικών Ειδών, ο οποίος μετρά 40 και πλέον χρόνια ζωής και παρουσίας στην αγορά. Την διοργάνωση της Dental Expo Θεσσαλονίκη 2023 ανέλαβε η RM INTERNATIONAL, η οποία έχει αναλάβει την διοργάνωση της Dental Expo τα τελευταία χρόνια και έχει στο ενεργητικό της διοργανώσεις τόσο στην Αθήνα όσο και στην Θεσσαλονίκη.

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!