Αναζήτηση

Image

Εκθεσιακά Νέα

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε η 2η Premium Real Estate Expo 2022

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε η 2η Premium Real Estate Expo 2022

17 Mαϊου 2022

Έπειτα από δύο χρόνια αποχής, η 2η Premium Real Estate Expo 2022, η μοναδική έκθεση ακινήτων στην Ελλάδα, επέστρεψε σε νέο εκθεσιακό κέντρο, το MEC Παιανίας, από την Παρασκευή 13 έως και την Κυριακή 15 Μαΐου 2022 και ο απολογισμός της έκλεισε με θετικό πρόσημο στην ανταπόκριση των επαγγελματιών του κλάδου, αλλά και των ιδιωτών. 

Στα εγκαίνια που πραγματοποιήθηκαν την 1η ημέρα της Έκθεσης, παρευρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, η Αναπληρώτρια Τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Χαρά Καφαντάρη, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μεσιτών Αθηνών Αττικής, Λευτέρης Ποταμιάνος και ο εκπρόσωπος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Αναστάσιος Καυκαλέτος.

Στην 2η Premium Real Estate Expo 2022 συμμετείχαν 62 εταιρείες από τον κλάδο του Real Estate όπως μεσιτικά γραφεία, κατασκευαστικές εταιρείες, εταιρείες διαχείρισης ακινήτων, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, ενώ σε ό,τι αφορά την επισκεψιμότητα καταγράφηκαν περισσότεροι από 5.000 επαγγελματίες του real estate, τεχνικά γραφεία, επενδυτές από Ελλάδα και εξωτερικό, καθώς και ιδιώτες ιδιοκτήτες ακινήτων.

LOGOrexpo

Για πρώτη φορά, στο πλαίσιο της Έκθεσης διεξήχθη το 1ο Premium Real Estate Forum, στις 14 και 15 Μαΐου 2022. Στο Forum παρουσιάστηκαν τα πιο επίκαιρα θέματα που απασχολούν τον κλάδο της κτηματαγοράς. Συγκεκριμένα, ανάμεσα στα 16 θέματα του Forum που απευθυνόταν σε επαγγελματίες και ευρύ κοινό, παρουσιάστηκαν μεταξύ άλλων οι βασικές επενδυτικές τάσεις και προκλήσεις της Ελληνικής κτηματαγοράς, επενδυτικές ευκαιρίες στα τουριστικά ακίνητα, φορολογία ακινήτων, Golden Visa, αγορά ή ενοικίαση ακινήτων, αλλά και θέματα όπως η αντιμετώπιση των δύστροπων ενοικιαστών. Την έναρξη του συνεδρίου χαιρέτησε ο Γ.Γ. ΔΟΣ & Εξωστρέφειας Υπουργείου Εξωτερικών & Πρόεδρος του Enterprise Greece, Ιωάννης Σμυρλής.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της 2ης Premium Real Estate Expo 2022 παρουσιάστηκε η καινοτόμα διαδικτυακή πλατφόρμα www.vrexpogreece.com, η οποία δίνει την ευκαιρία στους εκθέτες να παρουσιάσουν τα ακίνητα και τις υπηρεσίες τους διαδικτυακά σε ενδιαφερόμενους επενδυτές από Ελλάδα και εξωτερικό, πραγματοποιώντας live B2B συναντήσεις. Μάλιστα, στο διάστημα 16 – 20 Μαΐου πραγματοποιείται η 1η Virtual Real Estate Expo, που δίνει τη δυνατότητα σε όλους να επικοινωνήσουν διαδικτυακά με τους επαγγελματίες του κλάδου και τους συμμετέχοντες εκθέτες, αλλά επιτρέπει και στους επισκέπτες της έκθεσης να παρακολουθήσουν εκ νέου όλες τις ομιλίες του 1ου Premium Real Estate Forum. Παρακολουθήστε τις ομιλίες του συνεδρίου εδώ

Περιηγηθείτε ψηφιακά στην 2η Premium Real Estate Expo 2022, μέσω του εντυπωσιακού 3D tour, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://rexpo.gr/3d-tour/

Με τη σφραγίδα της RM International

Τη διοργάνωση της 2ης Premium Real Estate Expo 2022 ανέλαβε η RM International, η οποία με συνεχή παρουσία στην Ελλάδα, έχει διοργανώσει πάνω από 50 κορυφαίες εκθέσεις που έχουν κερδίσει την προτίμηση περισσότερων από 1.000.000 επισκεπτών.

Μοιραστείτε το άρθρο

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image
Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!