Αναζήτηση

Image

Εκθεσιακά Νέα

Με 120 επιχειρήσεις και φορείς η Τιμώμενη Χώρα, Γερμανία, στην 88η ΔΕΘ

Με 120 επιχειρήσεις και φορείς η Τιμώμενη Χώρα, Γερμανία, στην 88η ΔΕΘ

5 Ιουλίου 2024

Με μία από τις μεγαλύτερες συμμετοχές Τιμώμενης Χώρας στην ιστορία της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης θα συμμετάσχει φέτος η Γερμανία στην 88η ΔΕΘ (7-15/9/2024), καθώς στο περίπτερο της θα στεγαστούν 120 επιχειρήσεις και φορείς από όλο το φάσμα της οικονομίας, του πολιτισμού και της εκπαίδευσης.

Με καθολική κάλυψη και των 6.000 τ.μ. του περιπτέρου 13 του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, η Γερμανία υπό το brand «made in Germany» και με σύνθημα hallo Ελλάδα θα παρουσιάσει ένα περίπτερο προδιαγραφών Παγκόσμιας Έκθεσης (EXPO), το οποίο θα αποτυπώνει μία επίκαιρη και αντιπροσωπευτική εικόνα της σύγχρονης Γερμανίας.

Οι επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν στο Γερμανικό περίπτερο προέρχονται από τους σημαντικότερους κλάδους της μεγαλύτερης Ευρωπαϊκής οικονομίας, όπως βιομηχανία, μεταποίηση, υψηλή τεχνολογία, ενέργεια, μεταφορές-logistics, χρηματοπιστωτικός τομέας, φαρμακοβιομηχανία, αγροτική τεχνολογία και τεχνολογία τροφίμων (το σύνολο του καταλόγου των Γερμανών εκθετών είναι διαθέσιμο εδώ).

Παράλληλα οι Γερμανικοί φορείς δραστηριοποιούνται σε πολυσχιδή πεδία όπως του πολιτισμού, εκπαίδευσης, οικονομίας, εμπορίου κτλ.

Hallo Ellada

Η εκθεσιακή συμμετοχή της Τιμώμενης Χώρας θα πλαισιωθεί από ένα ευρύ πρόγραμμα θεματικών ημερών με ενδιαφέρουσες διαλέξεις, συμπόσια και συναντήσεις B2B, όπου θα αναδειχθούν μεταξύ άλλων οι κλάδοι των logistics-μεταφορών, της βιομηχανίας υγείας-ιατρικής τεχνολογίας-φαρμακευτικών, των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας-περιβαλλοντικής τεχνολογίας-αειφορίας, της εκπαίδευσης-έρευνας και της ψηφιακής οικονομίας-νεοφυών επιχειρήσεων.

Εκπαιδευτικές δράσεις, networking events και εταιρικές παρουσιάσεις, όπως επίσης και ένα πολιτιστικό πρόγραμμα με εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη, θα πλαισιώνουν τη συμμετοχή της Τιμώμενης Χώρας στην 88η ΔΕΘ.

Ακόμη στα δύο Σαββατοκύριακα της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν ειδικές εκδηλώσεις για θέματα τουρισμού, τροφίμων και γεωργίας, ελέγχου καταστροφών και αστικής ανάπτυξης, ενώ οι καλλιτεχνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, αναπόσπαστο μέρος του προγράμματος της Τιμώμενης Χώρας, θα πραγματοποιούνται σε όλη τη διάρκεια της ΔΕΘ.

Μάλιστα μία ημέρα των Music Events της 88ης ΔΕΘ θα είναι αφιερωμένη στη Γερμανία με τη συμμετοχή δημοφιλούς μουσικού συγκροτήματος.

Η Γερμανική συμμετοχή οργανώνεται με την υψηλή εποπτεία του Υπουργείου Οικονομίας & Προστασίας του Κλίματος της Γερμανίας, ενώ την κατασκευή και προετοιμασία του εκθεσιακού περίπτερου, έχει αναλάβει ο Εκθεσιακός Οργανισμός της Λειψίας (Leipziger Messe International).

Μοιραστείτε το άρθρο

Image
Image

Οδηγός Αγοράς

Πιο πρόσφατα

Image

Εκτύπωση   Email

Επιλεγμένα

Image

Ειδησιογραφικό Portal & οδηγός αγοράς για τον κλάδο
των εμπορικών εκθέσεων, των εμπορικών συνεδρίων
και των σχετικών με τα παραπάνω υπηρεσιών.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία
μη διστάσετε μα επικοινωνήσετε μαζί μας
στα παρακάτω στοιχεία:
+30 210 9245577 ή info@verticom.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε
όλα τα τελευταία νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!

Image

Νέα

Οδηγός αγοράς

Εγγραφείτε στο newsletter. Όλα τα νέα κάθε εβδομάδα στο email σας!